Αθλητισμός

Επίθεση κουκουλοφόρων στους οπαδούς του Άρη

Γερμανοί κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο χώρο του πάρκινγκ του γηπέδου κατά την αποχώρηση των φιλάθλων μετά το Σκαϊλάινερς-Άρης. Συλλήψεις επτά Ελλήνων από τις αρχές, ένας τραυματίας.

Θλιβερά επεισόδια, που σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με το παιχνίδι, έγιναν μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Άρη με τους Φράπορτ Σκαϊλάινερς στη Φρανκφούρτη (ήττα με 81-74).

Δεκάδες κουκουλοφόροι Γερμανοί επιτέθηκαν σε ένα από τα πάρκινγκ του γηπέδου την ώρα που αποχωρούσαν ειρηνικά οι φίλαθλοι, ανάμεσά τους και οι Έλληνες φίλοι του Άρη. Ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τους κουκουλοφόρους να προκαλούν ζημιές και τους υπολοίπους να προσπαθούν να προφυλαχθούν.

Κάποιοι καταγγέλλουν πως οι γερμανικές αρχές που επενέβησαν άμεσα προχώρησαν σε αρκετές προσαγωγές, ανάμεσά τους και επτά Ελλήνων, ενώ στο χώρο έφτασε και ασθενοφόρο καθώς ένας τραυματίστηκε. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης έχουν αρχίσει ενέργειες για την απελευθέρωση των φιλάθλων της ομάδας, καθώς δεν υπήρχε πρόκληση από τη δική τους πλευρά. Η αστυνομία ήδη αναζητεί τους δράστες της επίθεσης, που πρόλαβαν να γίνουν… καπνός.

Πηγή: sportfm.gr

Σχόλια