Αθλητισμός

ΕΠΣ: Νέα εποχή στις σχέσεις Ηρακλείου-Χανίων

Μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει στις σχέσεις της ΕΠΣ Χανίων με την ΕΠΣ Ηρακλείου και αυτό επιβεβαιώθηκε και στα παιχνίδια που έγιναν στη Σούδα, με τους Χανιώτες να επιφυλάσσουν τρομερή φιλοξενία στην αποστολή των Μικτών ομάδων από το Ηράκλειο, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στα Χανιά.

Μάλιστα, η ΕΠΣΗ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:

«Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού σήμερα η διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων, επιφυλάσσοντας μοναδική φιλοξενία στα μέλη της αποστολής των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ, κατά την παραμονή τους στα Χανιά για τους αγώνες του ενωσιακού πρωταθλήματος.

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων υποδέχτηκε με χαμόγελα και κεράσματα την αποστολή από το Ηράκλειο, ενώ ο Στέλιος Βαρουξάκης, του οποίου η ομάδα ηγείται στην ΕΠΣ Χανίων, βρέθηκε από νωρίς στο γήπεδο της Σούδας και φρόντισε η φιλοξενία να είναι αντάξια της νέας εποχής που έχει ξεκινήσει στο χανιώτικο ποδόσφαιρο από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, πριν τους αγώνες των Παίδων και των Νέων αποτυπώθηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες των ομάδων, στέλνοντας μήνυμα συμφιλίωσης και συγκρητισμού. Μετά τις δύο αναμετρήσεις, η διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων παρέθεσε τραπέζι με εκλεκτά εδέσματα στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους παράγοντες που συνόδευαν τις Μικτές ομάδες του Ηρακλείου.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και η Επιτροπή Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΠΣ Χανίων και προσωπικά στον πρόεδρο Κώστα Κωνσταντινίδη αλλά και στον Στέλιο Βαρουξάκη για την φιλοξενία των Μικτών Ομάδων και παράλληλα συγχαίρουν τους ανθρώπους που ηγούνται στο χανιώτικο ποδοσφαίρου για το ήθος που επιδεικνύουν. Παράλληλα, η ΕΠΣΗ υπόσχεται ότι θα ανταποδώσει την φιλοξενία στην ΕΠΣ Χανίων στους αγώνες που θα γίνουν σε λίγες εβδομάδες στο Ηράκλειο».

Σχόλια