default-image

Απίστευτη ανατροπή και ισοπαλία για την Μπεσίκτας

Ποδόσφαιρο
Απίστευτη ανατροπή και ισοπαλία για την Μπεσίκτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπεσίκτας βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 3-0 από τη Μπενφίκα αλλά με απίστευτη αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει τον βαθμό (3-3) και να μείνει ζωντανή για την πρόκριση στους «16»!

Δεν υπάρχει αυτό που έκανε η Μπεσίκτας! Η τουρκική ομάδα με απίστευτη ανατροπή κι ενώ βρέθηκε να χάνει εντός έδρας στο ημίχρονο με 3-0 από την Μπενφίκα, έκανε εκπληκτική αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3), μένοντας… ζωντανή για την πρόκρισή της στους «16» του Champions League.

Εξαιρετικός ο ρυθμός από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι. Μόλις στο 2' η Μπενφίκα «άγγιξε» το γκολ αλλά το δυνατό σουτ του Ελισέου έξω από την περιοχή, σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Δύο λεπτά μετά, η Μπεσίκτας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τον Αμπουμπακάρ αλλά το τέρμα δεν μέτρησε σωστά καθώς ο επιθετικός της τουρκικής ομάδας ήταν εκτεθειμένος στο ξεκίνημα της φάσης.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, πάντως, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από κόντρες, η μπάλα έφτασε στον Γουέδες, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Φάμπρι, τον πέρασε και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στην Μπενφίκα που είχε τον έλεγχο του ματς και στο 25' έκανε δύο τα τέρματά της. Ο Σάλβιο βρήκε τον Σεμέδο μερικά μέτρα έξω από την περιοχή και αυτός με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα! Το πάρτι που είχαν στήσει οι Πορτογάλοι συνεχίστηκε! Στο 31ο λεπτό δε, σε μια τρελή φάση, πέτυχαν και τρίτο γκολ.

Ο Μήτρογλου έκανε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι αλλά ο Έλληνας φορ με νέα κεφαλιά έστειλε ξανά τη μπάλα στο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα στρώθηκε στον Σάλβιο, αυτός έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι και στην επιστροφή, ο Φέισα με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Φάμπρι, διαμορφώνοντας το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ωστόσο, αυτό που συνέβη στο δεύτερο μέρος, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Η Μπεσίκτας μπήκε με σκοπό στην επανάληψη να πετύχει το αδύνατο. Και τα κατάφερε! Αφού αρχικά ισοφάρισε με τρομερό βολ πλανέ του Τοσούν μετά από σέντρα του Μπεκ στο 58ο λεπτό, μείωσε στο γκολ στο 83ο λεπτό όταν ο Κουαρέσμα ευστόχησε από την άσπρη βούλα! Το γκολ αυτό έβαλε… φωτιά εκ νέου στο «Vodafone Arena», οι Τούρκοι οπαδοί κρεμόντουσαν σαν τα «σταφύλια», ο θόρυβος που έκαναν ήταν εκκωφαντικός και κατάφεραν να… λυγίσουν την Μπενφίκα!

Ήταν το 89ο λεπτό όταν η μπάλα πήγε στα πόδια του… αψυχολόγητου Κουαρέσμα. Αυτός έβγαλε «μαγική» σέντρα με ραμπόνα από τα αριστερά, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν κατάφεραν να διώξουν και ο Αμπουμπακάρ με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το σύνθημα σε συμπαίκτες, τεχνικό τιμ και οπαδούς της Μπεσίκτας να ξεσπάσουν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News