default-image

Με το βαθμό επιστρέφει η Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Με το βαθμό επιστρέφει η Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι της Μικτής Νέων του Ηρακλείου με την αντίστοιχη των Χανίων, για την 3η αγωνιστική του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με καλό ρυθμό, που τελικά ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

Η ομάδα του Δημήτρη Τριβιζαδάκη μπήκε δυνατά στο ματς και είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 20λεπτο, με Χιώτη και Χαϊντινί. Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, ο Παγωνάκης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 38', ενώ λίγο αργότερα ο Χιώτης είχε νέα πολύ καλή στιγμή για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Ηράκλειο μπήκε δυνατά για το γρήγορο γκολ. Η πίεση έφερε αποτέλεσμα στο 70' με τον Καλαϊτζάκη να πετυχαίνει το 1-1, ενώ στο 76' ο ίδιος έκανε την ολική ανατροπή με το 1-2.

Η ομάδα των Χανίων είχε «απάντηση» στο 83', με τον Αρζίδη να διαμορφώνει το τελικό 2-2 με εκπληκτικό γκολ.

ΜΙΚΤΗ ΧΑΝΙΩΝ: Σκουμπάκης, Νικολακάκης, Παπαδοκωνσταντάκης (82? Βαιγκούσης) , Παγωνάκης, Ράπτης, Τριμίντζιος, Ζολώτας (46? Αρτίν), Αρζίδης, Παπαδογιαννάκης, Μαστραντωνάκης, Γεωργιλαδάκης (56? Κολομπάκης).

ΜΙΚΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Κοιλάδης, Δολαψάκης, Κουρήνος, Ζερβάκης, Κουγιουμτζής (63? Στεφανάκης), Αλεξάκης, Χαιντίνι, Κεφαλογιάννης (46? Παπαδάκης), Καλαιτζάκης, Νοικοκυράκης, Χιώτης (83? Ψαρράς).

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, πέρα από τα παιχνίδια Χανιά-Ηράκλειο, το Ρέθυμνο επικράτησε του Λασιθίου σε επίπεδο Νέων 1-3, ενώ για τους Παίδες το Λασίθι νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Ρεθύμνου 4-2.

Μικτές Παίδων

Αποτελέσματα (3η)

Χανιά-Ηράκλειο 0-4

Λασίθι-Ρέθυμνο 4-2

1.Ηράκλειο 9

2.Χανιά 4

3.Λασίθι 4

4.Ρέθυμνο 0

Μικτές Νέων

Αποτελέσματα (3η)

Χανιά-Ηράκλειο 2-2

Λασίθι-Ρέθυμνο 1-3

2.Χανιά 5

3.Ρέθυμνο 4

4. Λασίθι 0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News