Αθλητισμός

Οπαδοί της Νάπολι μαχαίρωσαν δύο φίλους της Ντιναμό Κιέβου

Δεν ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο το… pre-game του Νάπολι-Ντιναμό Κιέβου. Οπαδοί της ιταλικής ομάδας βρήκαν δύο Ουκρανούς με κασκόλ της ομάδας τους και τους μαχαίρωσαν στο κέντρο της πόλης!

Κακά μαντάτα έρχονται από την Ιταλία! Μερικές ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νάπολι και την Ντιναμό Κιέβου, οπαδοί του ιταλικού συλλόγου μαχαίρωσαν δύο φίλους της ουκρανικής ομάδας.

Οι Ναπολιτάνοι, οι οποίοι δεν είναι και τα… καλύτερα παιδιά βρήκαν σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της πόλης που είναι γεμάτο μαγαζιά (το γνωστό «Rettifilo») έναν 50χρονο οπαδό της Ντιναμό Κιέβου, ο οποίος φορούσε το κασκόλ της ομάδας του. Αφού τον περικύκλωσαν περίπου 20 άτομα και αρχικά τον έβριζαν, στη συνέχεια του επιτέθηκαν και τον μαχαίρωσαν τρεις φορές στο αριστερό του πόδι. Ο οπαδός της Ντιναμό μεταφέρθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο, του έγιναν ράμματα και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Λίγη ώρα αργότερα και σε κοντινό σημείο από το προηγούμενο, ένα παρόμοιο επεισόδιο -πιθανότατα με τους ίδιους δράστες- συνέβη ξανά. Μια ομάδα ατόμων βρήκαν έναν ακόμη οπαδό της Ντιναμό Κιέβου, τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν, ωστόσο για καλή του τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Πηγή: sportfm.gr

Σχόλια