default-image

Συνεχίζει το σερί η Μικτή Παίδων, 0-4 τα Χανιά

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζει το σερί η Μικτή Παίδων, 0-4 τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μικτή Παίδων του Ηρακλείου πήρε σήμερα την 3η σερί νίκη της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, επικρατώντας εκτός έδρας της αντίστοιχης των Χανίων με 0-4.

Η ομάδα του Γιάννη Μπασκάκη μπήκε δυνατά στο ματς, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και πριν το τέταρτο, ο Τσαμπουράκης πέτυχε το 0-1 μετά από ασίστ του Σημαιάκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή στο 31', όμως ο Ψιμόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και δύο λεπτά μετά, ο Κουτεντάκης με κεφαλιά έκανε το 0-2 για το Ηράκλειο.

Η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε με το δοκάρι του Γύπαρη, αλλά η Μικτή της ΕΠΣΗ πέτυχε άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη. Ο Κουτεντάκης και πάλι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ ο Τσαμαντιώτης διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΜΙΚΤΗ ΧΑΝΙΩΝ: Ανωμεριανάκης, Φανδριδάκης (64' Καλαϊτζάκης), Νικολιουδάκης, Μπουρδάκης (64' Ρημαντωνάκης), Αθανασάκης (41' Γιακουμάκης), Σελάμης, Φίλκας, Παπαδάκης (64' Κακαβελάκης), Κρεμασμενάκης (58' Μυφτάρι), Κουλιεράκης, Γύπαρης.

ΜΙΚΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ψιμόπουλος, Σημαιάκης, Καρδουλάκης, Ματαλιωτάκης (75' Γωνιωτάκης), Σμπώκος, Ζηδιανάκης, Χαλκιαδάκης (70' Τσαμαντιώτης), Καφούσης (52' Βασιλάκης), Λιανέρης (52' Γαρεφαλάκης), Κουτεντάκης (75' Μακρυδάκης), Τσαμπουράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News