default-image

"Κόλλησε" στο... μηδέν με ΙΝΚΑ ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
"Κόλλησε" στο... μηδέν με ΙΝΚΑ ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος "πλήγωσε" τον Εργοτέλη, που δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του ΙΝΚΑ, με το τελικό 0-0 να "σφραγίζει" την προσπάθεια των δύο ομάδων για την 9η αγωνιστική.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν νίκη στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια ανάκαμψης, όμως δεν τα κατάφεραν.

Χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο 45λεπτο, με τον Εργοτέλη να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά δε φάνηκε τόσο απειλητικός. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να "χτυπήσουν" στην αντεπίθεση και είχαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Βεστάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη πίεσε τον αντίπαλο και δημιούργησε ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Καλέ, όμως το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Στεφανάκος, Καρράς, Τζανής, Δημήτρης, Τσουμάγκας, Ρουσάκης, Μισέλ, Πόι, Καλέ, Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης.

ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου, Κυτράκης, Καρβουνιάρης, Ζντράκοβιτς, Γαλανίδης, Βουρβαχάκης, Παληγεώργος, Ταταράκης, Τσικουδάκης, Δρακάκης, Βεστάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News