default-image

«Έρχονται δύο σπουδαία παιχνίδια», το μήνυμα στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
«Έρχονται δύο σπουδαία παιχνίδια», το μήνυμα στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο εσωτερικό του ΟΦΗ η προετοιμασία έχει κορυφωθεί σε αγωνιστικό και οργανωτικό-διοικητικό επίπεδο, ενόψει των αναμετρήσεων με Πανελευσινιακό και Παναθηναϊκό.

Τα δύο εντός έδρας παιχνίδια ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης και στην συνεδρίαση της ΠΑΕ που έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Στην ομάδα του Ηρακλείου δεν αποπροσανατολίζονται και το κεντρικό μήνυμα είναι: «Πρώτα νίκη επί της Ελευσίνας, που είναι επιτακτική ανάγκη και μετά το σπουδαίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

«Για μας σε αυτή τη φάση το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε την Ελευσίνα και μετά θα ασχοληθούμε με το επόμενο παιχνίδι. Δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από το παιχνίδι της Παρασκευής» τονίζουν χαρακτηριστικά.

Η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρών σ' αυτά τα δύο σημαντικά παιχνίδια, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να προφυλαχθεί πάση θυσία η έδρα του ΟΦΗ, που αποτελεί τη δύναμη του.

Αναλυτικά επισημαίνεται: «Έρχονται στο γήπεδο μας δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ο κόσμος του ΟΦΗ πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Με την Ελευσίνα, ο στόχος είναι η πρώτη νίκη στο  πρωτάθλημα της Football league και μια νέα αρχή. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας  σε αυτό το παιχνίδι, που είναι σημαντικό για τη συνέχεια. Mε τον Παναθηναϊκό, είναι ένα παιχνίδι από τα παλιά. Μια αναμέτρηση με άρωμα Σούπερ Λιγκ, εκεί που πιστεύουμε ότι ανήκει και ο ΟΦΗ. Βήμα-βήμα όμως. Πρώτα η Ελευσίνα και μετά ο Παναθηναϊκός. Η διοίκηση του ΟΦΗ καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ να έρθει στο γήπεδο και στα δυο παιχνίδια και να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της, έχοντας κατά νου, την προστασία της έδρας μας, που είναι η πηγή της δύναμης μας».

Τέλος, από οι διοικούντες συζήτησαν όλες οι ενέργειες για την ασφαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων και την αποφυγή ενεργειών που μπορούν να κάνουν ζημιά  τον ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News