default-image

Απίστευτο ρεκόρ για Ντόρτμουντ, πρόκριση για τη Γιουβέντους

Ποδόσφαιρο
Απίστευτο ρεκόρ για Ντόρτμουντ, πρόκριση για τη Γιουβέντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ παιχνίδια χθες για την 5η αγωνιστική στους ομίλους 5 έως 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου πέρα από το θέαμα "έσπασαν" και ρεκόρ. Η Ντόρτμουντ "σκόρπισε" με το απίστευτο 8-4 τη Λέγκια και σ' αυτό το ματς σημειώθηκε το ρεκόρ της διοργάνωσης, με τα περισσότερα γκολ συνολικά. Με διπλό πέρασε από τη Σεβίλλη η Γιουβέντους, ενώ εκτός έδρας νίκη είχε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά... Στον 5ο όμιλο η Μονακό έχει προκριθεί ήδη ως πρώτη, ενώ Λεβερκούζεν και Τότεναμ ερίζουν για το δεύτερο εισιτήριο, τη στιγμή που ελπίδες για την τρίτη θέση του Γιουρόπα Λιγκ έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στον 6ο, Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ θα τα δώσουν όλα στο φινάλε για την πρωτιά στο μεταξύ τους παιχνίδι, με τους Γερμανούς να νικούν χθες 8-4 τη Λέγκια και τους Ισπανούς 1-2 τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πολωνοί και Πορτογάλοι θα κοντραριστούν για την 3η θέση.

Χαμός στον 7ο όμιλο, καθώς η Λέστερ είναι σίγουρα πρώτη μετά τη νίκη επί της Μπριζ, ενώ η Πόρτο και η Κοπεγχάγη (0-0 χθες οι δύο τους) θα "μονομαχήσουν" για τη δεύτερη στην τελευταία αγωνιστική.

Τέλος στον 8ο όμιλο, η Γιουβέντους με το σπουδαίο διπλό 1-3 στην έδρα της Σεβίλλης απλοποίησε τα πράγματα για το... ρετιρέ της βαθμολογίας, καθώς στο φινάλε θα υποδεχτεί την αδιάφορη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Από την Κροατία πέρασε χθες νικηφόρα η Λιόν, που θα υποδεχτεί τους Ισπανούς σε ένα ματς που θα κρίνει την πρόκριση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News