default-image

Κρητική "μονομαχία" στο Παγκρήτιο Στάδιο

Ποδόσφαιρο
Κρητική "μονομαχία" στο Παγκρήτιο Στάδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ντέρμπι στο Παγκρήτιο Στάδιο και δύο δυνατά παιχνίδια για Ερμή Ζωνιανών και ΠΟΑ συμπεριλαμβάνει η σημερινή 9η αγωνιστική στην Γ' Εθνική, με το πρωτάθλημα να επαναρχίζει μετά την αναβολή που είχε αποφασίσει η ΕΠΟ.

Στο παιχνίδι που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, ο Εργοτέλης θα φιλοξενήσει το ΙΝΚΑ Χανίων, στην δεύτερη φετινή επίσημη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Εργοτέλης και ΙΝΚΑ είχαν αγωνιστεί σε χανιώτικο έδαφος και για το Κύπελλο Γ' Εθνικής, με τους «κιτρινόμαυρους» να παίρνουν την πρόκριση στα πέναλτι ενώ είχαν δώσει και δύο φιλικά το καλοκαίρι. Άρα πρόκειται για ομάδες που γνωρίζονται καλά ενώ ο Εργοτέλης θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος είχε νικήσει με 1-2 τον Ηλυσιακό. Πάντως, ο Νίκος Ουσταμπασίδης αναγκαστικά απέκλεισε την τελευταία στιγμή από την 19άδα τον Φώτη Καϊμακαμούδη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν θα μπορέσει να είναι ετοιμοπόλεμος. Έτσι, οι 19 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Ουσταμπασίδη είναι οι: Στεφανάκος, Βασιλειάδης, Τζανής, Μπερουασβίλι, Καλέ, Τσουμάγκας, Καρράς, Λεάλ, Βογιατζής, Μισέλ, Μανουσάκης, Ρουσάκης, Δημήτρης, Γκοτσούλιας, Πόι, Πολυχρονάκης, Κατσικοκέρης, Κολόκας και Κοιλιάρας. Όσον αφορά την αποστολή της χανιώτικης ομάδας, ο Γιάννης Κατσούλης επέλεξε τους: Γεωργίου, Βλαχάκη, Κομπογεννητάκη, Καρβουνιάρη, Παληγεώργο, Βουρβαχάκη, Κυτράκη, Ζντράβκοβιτς, Σταθινάκη, Ταταράκη, Γαλανίδη, Ντεντάκη, Δρακάκη, Παπαθανασίου, Τσίτα, Βεστάκη, Περδικάκη και Γιακουμάκη.

Ο Ερμής Ζωνιανών

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας επιθυμεί ο Ερμής Ζωνιανών απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας, έχοντας και τη δυναμική της έδρας του. Στην  αποστολή ο Γιώργος Πετράκης επέλεξε τους: Κόλλια, Ανδρεαδάκη, Γεωργούλη, Γιακουμάκη, Γεμιστό, Προβυδάκη, Πλουσή Β., Πλουσή Δ., Πασιαλή, Πρωτογεράκη, Πουλάκη, Ταβλαδωράκη, Φαμπίνιο, Τοπούζη, Σεχολάρι, Σκουτέλη, Χατζηβασίλη, Ανωγειανάκη, Ραπτάκη.

Ο ΠΟΑ

Η ομάδα του Ατσαλένιο φιλοξενείται από τον δυνατό και έμπειρο Ιωνικό, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Ο Βασίλης Κρασανάκης δεν πήρε στην αποστολή τον τραυματία Πετράκη ενώ αποκλείστηκαν και οι: Γιαννόπουλος, Λυδάκης, Μακρυγιαννάκης, Μαραγκάκης, Ζαργκλής. Στην αποστολή που αναχώρησε χθες βρίσκονται οι: Ματαλλιωτάκης, Γιαγκιόζης, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Αραβιάκης, Βρεττός, Καρβελάς, Γενιτσαρίδης, Ντραγκόντι, Χατζηανδρέου, Σταθόγλου, Πετράς, Μπουτσάκης, Φραγκιαδάκης, Ρουμπάκης, Αμπντουραχμάνι, Σακλαμάκης, Τριανταφύλλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News