default-image

Για δύο νίκες στα Χανιά οι Μικτές του Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο
Για δύο νίκες στα Χανιά οι Μικτές του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποστολή στα Χανιά για τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής για το ενωσιακό πρωτάθλημα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τις Μικτές Νέων και Παίδων ΕΠΣΗ.

Στόχος για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Ηρακλείου στους αγώνες που θα γίνουν στο γήπεδο Σούδας είναι τα νικηφόρα αποτελέσματα, που θα τις φέρουν πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρωτιάς στους ομίλους τους.

Με προπονήσεις που έγιναν Δευτέρα και Τρίτη στο γήπεδο Αλμυρού, οι Μικτές ΕΠΣΗ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και οι ενωσιακοί προπονητές Γιάννης Μπασκάκης και Δημήτρης Τριβιζαδάκης ανακοίνωσαν τις 18άδες. Οι κάτωθι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται σήμερα στις 8 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΣΗ για την αναχώρηση της αποστολής:

Μικτή Παίδων: Τσαμπουράκης, Γαρεφαλάκης, Κουτεντάκης, Σμπώκος, Σημαιάκης, Καφούσης (ΟΦΗ), Τσαμαντιώτης, Χαλκιαδάκης, Καρδουλάκης, Ματαλλιωτάκης, Ψιμόπουλος (Εργοτέλης), Ζηδιανάκης, Ανδρουλάκης, Λιανέρης, Μακατουνάκης (Λίντο), Γωνιωτάκης, Βασιλάκης (ΠΟΑ), Μακρυδάκης (ΑΟ Τυμπακίου).

Μικτή Νέων: Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Κουρίνος, Ζερβάκης, Κουγιουμουτζής (ΟΦΗ '94), Μακρυγιαννάκης (Κεραυνός), Χαϊντίνι, Αλεξάκης, Στεφανάκης, Παπαδάκης, Δολαψάκης (Κανάρια), Σηφάκης, Ψαράς, Χιώτης (Δόξα Μασταμπά), Κεφαλογιάννης (Ολυμπιακός Μαλεβιζίου), Κοιλάδης, Αρχοντάκης (Νέοι Αλμυρού), Κλίνης (Νέοι Μινωικής).

Στον όμιλο των Ενώσεων της Κρήτης γίνονται σήμερα οι αναμετρήσεις των Μικτών ομάδων ανάμεσα σε Χανιά-Ηράκλειο στο γηπ. Σούδας και Λασίθι-Ρέθυμνο στο γήπεδο Κριτσάς. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής σε Παίδες και Νέους είναι:

Μικτές Παίδων (13:00)

ΕΠΣ Χανίων-ΕΠΣ Ηρακλείου (γηπ. Σούδας): Σφακιανάκης Δ., Ελευθεράκης, Θέμελη (Ηρακλείου) *ΕΠΣ Λασιθίου-ΕΠΣ Ρεθύμνου (γηπ. Κριτσάς): Ταμπουρατζής, Σολυδάκης, Πλατζουνάκης (Λασιθίου)

Η βαθμολογία: Ηράκλειο 6, Χανιά 4, Λασίθι 1, Ρέθυμνο 0.

Μικτές Νέων (15:00)

ΕΠΣ Χανίων-ΕΠΣ Ηρακλείου (γηπ. Σούδας): Σωτηριάδης, Σολυδάκης, Πλατζουνάκης (Λασιθίου) *ΕΠΣ Λασιθίου-ΕΠΣ Ρεθύμνου (γηπ. Κριτσάς): Πατεμτζής, Ελευθεράκης, Θέμελη (Ηρακλείου)

Η βαθμολογία: Ηράκλειο 6, Χανιά 4, Ρέθυμνο 1, Λασίθι 0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News