Αθλητισμός

Μίλησαν στη "Μικτή Ζώνη" ως... Κρητικοί

Κολιτσιδάκης και Ουσταμπασίδης μίλησαν την καθαρή γλώσσα του ποδοσφαίρου στη "Μικτή Ζώνη" της "ΚΡΗΤΗ TV".

Δυο προπονητές, που έζησαν την ποδοσφαιρική δόξα τις ίδιες περιόδους, έχοντας τεθεί αντίπαλοι σε αρκετά παιχνίδια και που απεχθάνονται όλα τα παράξενα που συμβαίνουν σήμερα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Δεμένοι επίσης με την Κρήτη. Ο προπονητής του Εργοτέλη έχει παντρευτεί από τις Σίσες, ο προπονητής της Ακαδημίας του ΟΦΗ έμεινε μόνιμα στο Ηράκλειο με την οικογένειά του. «Μαζί ήρθαμε με τη γυναίκα μου όταν εντάχθηκα στον ΟΦΗ και μαζί μείναμε. Τα παιδιά μας ούτε που θέλουν να ακούσουν ότι θα φύγουμε από εδώ», είπε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

«Οι ομορφιές της Κρήτης είναι ανείπωτες. Η χαρά μου είναι όταν πηγαίνω στην ταβέρνα του πεθερού μου στις Σίσες ή όλοι μαζί στο Γενί Γκαβέ, με το αξεπέραστο καπρικό», τόνισε ο Νίκος Ουσταμπασίδης.

Και οι δύο δεν μπορούν να χωνέψουν τα παρασκήνια που έφεραν το ποδόσφαιρο της χώρας σε επιτροπεία και, όταν έγιναν γνώστες των τριών προτάσεων για μείωση των ομάδων, σχολίασαν πως «πρώτα πρέπει να φτιάξουν οι νοοτροπίες και οι συμπεριφορές που το υποβιβάζουν διαρκώς». «Παρατηρώ την τελευταία δεκαετία ότι δε γίνεται καμία προσπάθεια να φέρουν τον κόσμο στα γήπεδα», σχολίασε ο τεχνικός του Εργοτέλη, ενώ ο Κολιτσιδάκης υποστήριξε ότι «το πρωτάθλημα έχει ανάγκη και από ομάδες που μπορούν πληρούν τα κριτήρια. Ο ΟΦΗ, αν και περιφερειακή ομάδα, λείπει από τη Σούπερ Λίγκα, διότι είναι στην πρώτη εξάδα των μεγάλων της χώρας».

Ζήτησαν δε να αφήσουν το «φρέσκο αίμα» στην ΚΕΔ να κάνει τη δουλειά του απερίσπαστο, όταν το μέλος της τοπικής Ε.Δ. Γιώργος Ιωαννίδης παρενέβη για να δηλώσει την πίστη του στον Μιχάλη Κουκουλάκη. Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης αποκάλυψε ότι έφυγε από τον πάγκο του ΟΦΗ γιατί έγινε ένα περιστατικό. «Συσκεφθήκαμε», είπε, «και αποφασίσαμε τη γνωστή εξέλιξη». Είπε ακόμη ότι στόχος του είναι να επιστρέψει μάχιμος στους πάγκους ως προπονητής. Και οι δύο καλεσμένοι θαύμασαν τα «μακρινά» γκολ του Ουσταμπασίδη, ενώ έκπληξη ήταν το αυτογκόλ του Κολιτσιδάκη, στο ντεμπούτο του στην Α' Εθνική, με το οποίο η ομάδα του Ουσταμπασίδη, η Δόξα Δράμας, είχε κερδίσει 0-1 στη Ριζούπολη! «Έβαλες κι άλλα αυτογκόλ στη συνέχεια;», τον ρώτησε. «Όχι, ήταν το πρώτο και το τελευταίο», απάντησε ο Κολιτσιδάκης!

Σχόλια