Αθλητισμός

Σέντρα στη Football League, Παρασκευή το ΟΦΗ-Πανελευσινιακός

"Λευκός καπνός" από τη σημερινή συνεδρίαση της Football League, καθώς οι ΠΑΕ-μέλη αποφάσισαν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά από συζήτηση που κράτησε αρκετές ώρες και αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα δεδομένα, αποφασίστηκε ότι δεν μπορεί να παραταθεί άλλο η αγωνιστική δράση.

Έτσι, το πρωτάθλημα ξεκινά και πάλι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και μάλιστα αποφασίστηκε ακόμη η εκκίνηση να γίνει από την 3η αγωνιστική, από εκεί δηλαδή που σταμάτησε.

Ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί λοιπόν τον Πανελευσινιακό και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η αναμέτρηση αυτή θα γίνει στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου (πιθανότατα στις 6 το απόγευμα), κάτι που θα περιμένουμε να επιβεβαιωθεί από την ανακοίνωση για το πρόγραμμα.

Από κει και πέρα, για το θέμα του προέδρου δε φαίνεται να προκύπτει κάτι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Τάκης Φύσσας που φερόταν να είναι βασικός υποψήφιος δεν έδωσε το παρών στη συνεδρίαση.

Ακόμη συζητήθηκε μεταξύ των ΠΑΕ, να γίνει εκ νέου ταμειακή διευκόλυνση προς την Λίγκα για να πληρωθούν οι υπάλληλλοι. Σε κάθε ομάδα αντιστοιχούν 3 χιλιάδες ευρώ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε ανάλογη περίπτωση πριν από μερικές μέρες, οικονομικά είχαν συμβάλλει μόνο ΟΦΗ, Τρίκαλα και Σπάρτη.

Σχόλια