default-image

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Γλύκος

Ποδόσφαιρο
Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Γλύκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την εστία του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται ο Παναγιώτης Γλύκος. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τερματοφύλακα που θα κλείσει δεκαετία!

Ανανέωσε ο Γλύκος: «Δεύτερη οικογένειά μου ο ΠΑΟΚ»!

Κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ θα παραμείνει ο Παναγιώτης Γλύκος ως το 2019 καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Δικέφαλο.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας διανύει ήδη την 8η σεζόν του στον ΠΑΟΚ και θα παραμείνει για άλλα τρία χρόνια καθώς έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ ως το 2019

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Παναγιώτη Γλύκο για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2019.

Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει γεννηθεί στις 10 Οκτωβρίου 1986 και βρίσκεται στον Δικέφαλο από το καλοκαίρι του 2007, έχοντας καταγράψει 102 συμμετοχές υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας. Διανύοντας την 8η σεζόν του (μια χρονιά σε Ολυμπιακό Βόλου και ένα εξάμηνο σε Αγροτικό Αστέρα είχε δοθεί δανεικός) κάνει κατά γενική ομολογία την πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του και επανήλθε στις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας, στην οποία έχει αγωνιστεί 4 φορές».

Γλύκος: Οικογένειά μου ο ΠΑΟκ

Μετά την ανανέωση ο Παναγιώτης Γλύκος τόνισε:  «Είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή για μένα η υπογραφή του νέου συμβολαίου και με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του κ. Ιβάν Σαββίδη και της ομάδας να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ. Συμπληρώνω δέκα χρόνια από τη στιγμή που ήρθα και όπως καταλαβαίνει ο καθένας, για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά η επαγγελματική μου στέγη, αλλά η δεύτερη οικογένειά μου.

Αισθάνομαι κι εγώ ότι οφείλουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα, να κατακτήσουμε τίτλους και διακρίσεις, να ανεβάσουμε επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Μπαίνοντας στην πιο ώριμη φάση της καριέρας ενός τερματοφύλακα, μέσα από μια ιδιαίτερη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά μου μπορώ να υποσχεθώ μόνο προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση στην καθημερινή δουλειά και τους αγώνες. Ο κόσμος της ομάδας στάθηκε δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές και με βοήθησε να εξελιχθώ και ελπίζω να τους ανταποδώσω την στήριξη αυτή.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Ιβάν Σαββίδη, την διοίκηση της ΠΑΕ, τον κ. Μίχελ, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη, που είναι το σημαντικότερο πράγμα που χρειάζεται ένας τερματοφύλακας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News