default-image

Δρακόντεια τα μέτρα στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Δρακόντεια τα μέτρα στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/11) το πρωί στο «Γεντί Κουλέ» με αφορμή το προσεχές παιχνίδι Κυπέλλου του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 30/11 στις 19:30 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και έχει χαρακτηριστική υψηλής επικινδυνότητας με αποτέλεσμα τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν να είναι δρακόντεια.

Στην  σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, συμμετείχαν στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου, της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (Θεανώ Ρασούλη, Κώστας Ζερβάκης) και του Παναθηναϊκού και όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει το παιχνίδι «υψηλής επικινδυνότητας» και τα μέτρα τάξης θα είναι αυστηρά. Κανείς φίλαθλος δεν θα πλησιάσει στο γήπεδο, αν δεν έχει εισιτήριο, θα γίνουν αυστηροί έλεγχοι στις θύρες του γηπέδου, ενώ θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου του ΟΦΗ.

Στο παιχνίδι δεν θα υπάρχουν οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Η θύρα 6 του γηπέδου του ΟΦΗ θα είναι ανοιχτή και θα φιλοξενήσει αθλητές από όλα τα αγωνιστικά τμήματα του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News