default-image

Πέντε γκολ ο Άγιαξ πριν τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Πέντε γκολ ο Άγιαξ πριν τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φωτιές» πετούσε ο Αγιαξ απέναντι στη Ναϊμέγκεν στο Άμστερνταμ, με τον «Άιαντα» να νικά 5-0 και να περνά για πρώτη φορά στη σεζόν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες του Αγιαξ, που θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (24/11) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Εuropa League, είχαν διαμορφώσει το τελικό σκορ από το 57ο λεπτό.

Ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ πέτυχε «καθαρό» χατ τρικ (19', 24', 38') φθάνοντας στα επτά συνολικά γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ τη σκυτάλη πήραν ο Μπερτράντ Τραορέ (55') και Λασέ Σένε (57΄), διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Το γκολ από τον Ατζαγκούν δεν έφθανε στη Ρόντα

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ρόντα, πανηγύρισε ο Ατζαγκούν στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Και τι γκολ; Προσωπική ενέργεια από την γραμμή του κέντρου και άπιαστο βολέ, με το οποίο η ομάδα του άνοιξε το σκορ στο ματς με την Αλκμάαρ

Το τέρμα αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του που ισοφαρίστηκε αργότερα (από τον Γουέργκοστ) με το τελικό 1-1 να αφήνει την Ρόντα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς αγωνίστηκε για 87' λεπτά και ο Έλληνας Νέστορας Μυτίδης

Ο Ατζαγκούν, θυμίζουμε πως αγωνίζεται στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Σάββατο 19/11

Χέρακλες-Γκο Αχέντ Ιγκλς 2-1

Χέρενφεεν-Φίτσε 1-1

Βίλεμ-Αϊντχόφεν 0-0

Εξέλσιορ-Σπάρτα Ρότερνταμ 3-2

Χρόνιγκεν-Ντε Χάαγκ 2-1

Κυριακή 20/11

Ρόντα-Άλκμααρ 1-1

Αγιαξ-Ναϊμέγκεν 5-0

Τβέντε-Ουτρέχτη 1-1

Φέγενορντ-Τσβόλε 17:45

Πηγή: sentragoal. Gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News