Αθλητισμός

Βισκαδουράκης: Αφιερωμένη η νίκη στον Ράλλη

Ο Γιάννης Βισκαδουράκης έκανε ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στο Ηράκλειο στο νικηφόρο παιχνίδι με το Παγκράτι για την 7η αγωνιστική της Α2.

Ο νέος προπονητής των «κυανόλευκων» αφιέρωσε τη νίκη στον Βασίλη Ράλλη, ενώ απέδωσε το μουδιασμένο ξεκίνημα της ομάδας του στο σοκ της απομάκρυνσης του Ηρακλειώτη τεχνικού.

Αρχικά ο Γιάννης Βισκαδουράκης είπε: «Δόξα τω Θεώ τελείωσε γιατί υπήρχε ένα μεγαλύτερο άγχος από αυτό που θα έπρεπε. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα παιδιά .Είδατε τι προβλήματα αντιμετωπίσαμε μέσα στο παιχνίδι, πραγματικά είναι παλικάρια και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όπως και τον κόσμο. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία με τεράστια συναισθήματα. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Βασίλη Ράλλη γιατί αυτό που νιώθω γι' αυτόν είναι αγάπη και φιλία. Τον ευχαριστώ για όσα μου έμαθε και για τα δύο χρόνια που περάσαμε μαζί».

Σύμφωνα με το νέο προπονητή του Ηρακλείου «δεν αξίζαμε τη θέση που ήμασταν στο βαθμολογικό πίνακα. Εύχομαι και ελπίζω να μας έχει καλά ο Θεός και να καταφέρουμε να την αλλάξουμε. Είναι μία νίκη τεράστια και με τις συνθήκες που ήρθε και νομίζω θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια».

Σχολιάζοντας τέλος το νωθρό ξεκίνημα της ομάδας του είπε: «Στην αρχή ήμασταν μουδιασμένοι, πιστεύω ότι και για τα παιδιά ήταν ένα σοκ η απομάκρυνση του Βασίλη Ράλλη. Ξέρετε τι ήταν και τι πρόσφερέ ο κόουτς Ράλλης στην ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να φεύγει μετά από έξι χρόνια και χαίρομαι που καταφέραμε να το διαχειριστούμε κι εγώ και τα παιδιά και το τελικό αποτέλεσμα ήταν θετικό».

Σχόλια