default-image

Χίσι: Χρειαζόμαστε ρυθμό…

Ποδόσφαιρο
Χίσι: Χρειαζόμαστε ρυθμό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 σήμερα του Ερμή Ζωνιανών στο φιλικό που φιλοξενήθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Για το φιλικό μίλησε από την πλευρά του ΟΦΗ ο Κέβι Χίσι, ο οποίος τόνισε: «Το ζητούμενο για όλους τους παίκτες του ΟΦΗ είναι να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και ο προπονητής θα κρίνει ποιοί θα παίξουν. Κάνουμε φιλικά και πάλι φιλικά με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να βρει ρυθμό. Εμείς χρειαζόμαστε ρυθμό. Η ομάδα ξεκίνησε με δυο κακά αποτελέσματα το πρωτάθλημα και τώρα ετοιμαζόμαστε για να επανέλθουμε καλύτεροι».

Για το αν έκανε καλό στον ΟΦΗ η διακοπή, ο Χίσι τόνισε ότι «η διακοπή μας επέτρεψε να ανασυνταχθούμε και να ηρεμίσουμε από τα δυο κακά αποτελέσματα που κάναμε στα δυο πρώτα παιχνίδια, όπου χάσαμε 4 βαθμούς. Στόχος είναι να εμφανιστούμε καλύτεροι όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα».

Τέλος για την  δική του παρουσία και τις φιλοδοξίες του, ο Χίσι, υπογράμμισε πως «είμαι εδώ και δουλεύω καθημερινά. Ο προπονητής θα κρίνει αν είμαι έτοιμος να παίξω. Το ζητούμενο για όλους τους παίκτες είναι να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και όταν μας δίνεται η ευκαιρία να είμαστε έτοιμοι. Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ».

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα πάρουν ρεπό αύριο Κυριακή και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα το πρωί (10π.μ.).

Την ίδια ημέρα το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ θα αξιολογήσει την κατάσταση των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών (Βουό, Μασάδο, Ράντι, Κώτσιος).

Ο Βουό θα επιχειρήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, όπως και ο Ράντι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ερμή λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ο Κώτσιος ένοιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο φιλικό με τον Ερμή και αντικαταστάθηκε. Ξεκίνησε θεραπεία και την Δευτέρα, θα αξιολογηθεί περαιτέρω ο τραυματισμός του, από το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ.

*Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των φίλων της ομάδας Κώστα Πατεράκη-Αντώνη Τσελεπάκη παλιών παραγόντων του ΟΦΗ, που έφυγαν απο τη ζωή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News