default-image

Καρακωνσταντάκης: Ξεκάθαρος στόχος η νίκη με Τρίτωνα

Μπάσκετ
Καρακωνσταντάκης: Ξεκάθαρος στόχος η νίκη με Τρίτωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πέντε συνεχόμενες ήττες είναι πολλές για τον Εργοτέλη, ο οποίος υποδέχεται αύριο, στις 16:00, στο Λίντο τον Τρίτωνα, με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Το έργο του δε θα είναι εύκολο, όμως με τα περιθώρια να είναι στενά δεν έχει το περιθώριο για νέα απώλεια στην έδρα του.

Όπως επισήμανε και ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης μιλώντας στη "Ν.Κ.": «Στόχος είναι ξεκάθαρα μόνο η νίκη, καθώς προερχόμαστε από πέντε συνεχόμενες ήττες. Ο Τρίτων είναι μια καλή ομάδα, που παλεύει δυνατά, απλά δεν έχουμε την ευχέρεια να σκεφτόμαστε κάτι άλλο παρά μόνο ότι θα πρέπει να μπούμε δυναμικά και να "καθαρίσουμε" το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο».

Ερωτηθείς για τους λόγους που ο Εργοτέλης, ενώ ξεκίνησε καλά, δεν είχε ανάλογη συνέχεια, είπε: «Νικήσαμε την Ερυθραία που είναι μόνη πρώτη αυτή τη στιγμή. Μετά προέκυψε ο τραυματισμός του Κώστα (σ.σ. Σταμάτη) και μείναμε λίγοι, κάτι που φάνηκε στους αγώνες, γιατί από κάποια στιγμή και μετά ερχόταν η κούραση. Δεν υπήρχε το βάθος... Πιστεύω ότι τώρα που επανέρχονται όλοι οι παίκτες θα δείξουμε ότι είμαστε μια αξιόλογη ομάδα».

Όσο για τις δυνατότητες της ομάδας του, θεωρεί ότι «ο Εργοτέλης έχει τη δυνατότητα να χτυπά κάθε παιχνίδι στα ίσα και το έχει αποδείξει. Πιστεύω ότι, εάν κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες δεν επηρέαζαν τα παιχνίδια, θα είχαμε περισσότερες νίκες. Η ομάδα δείχνει ότι έχει δυνατή ψυχή και δε φοβάται καμία ομάδα. Μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο και ειδικά μέσα στην έδρα της. Πιστεύω ότι ο στόχος της παραμονής είναι κάτι περισσότερο από εφικτός».

Διαιτητές θα είναι οι κ. Κυριακόπουλος, Λιότσος και κομισάριος ο κ. Μπορμπαντωνάκης. Επίσης, για την 8η αγωνιστική της Β' Εθνικής διεξάγονται τα παιχνίδια Περιστέρι-Ζωγράφου, Πανελευσινιακός-Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Ν. Κηφισιάς-Πρωτέας Βούλας, ΚΑΠ-Απόλλων Σμύρνης, Πανερυθραϊκός-Μανδραϊκός, Μαρούσι-Παπάγου, Ιωνικός Ν.-Κορωπί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News