default-image

Πήγε κανονικά σήμερα στην προπόνηση ο Τζεμπούρ

Ποδόσφαιρο
Πήγε κανονικά σήμερα στην προπόνηση ο Τζεμπούρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ βρέθηκε κανονικά την Παρασκευή στο αθλητικό κέντρο του Άρη και έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να έχει αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Μπουγκέρα.

Λήξη συναγερμού για τον Ράφικ Τζεμπούρ στον Άρη καθώς ο Αλγερινός βρέθηκε την Παρασκευή (18/11) και έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να έχει αποχωρήσει από τη συμπρωτεύουσα μαζί με τον Μπουγκέρα ο οποίος για ακόμη μια μέρα ήταν απών.

Ο Αλγερινός επιθετικός εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ και έγινε επανεκτίμηση της κατάστασής του (προέρχεται από κάκωση στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού ποδιού).

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ο Τζεμπούρ θα ακολουθήσει και τις επόμενες μέρες ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Εν τω μεταξύ το γεγονός ότι πλέον ο Μπουγκέρα δεν υπολογίζεται μειώνει τις επιλογές του Νίκου Αναστόπουλου στο κέντρο της άμυνας και ο έμπειρος τεχνικός κάνει δοκιμές καθημερινά στις προπονήσεις τοποθετώντας τον Ρόβα σε αυτή τη θέση ώστε να έχει έναν παίκτη ως μπακ απ των Ραούλ Μπράβο και Χρήστου Ιντζίδη.

Ο μέσος του Άρη έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε αυτή τη θέση, με τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ και φέτος σε κάποια από τα φιλικά προετοιμασίας, δοκιμάστηκε από τον Νίκο Αναστόπουλο ως στόπερ.

Τέλος το Σάββατο έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τη Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης το οποίο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News