default-image

Ικανοποιημένος απ’ τη συνάντηση με την ομάδα του 2004

Ποδόσφαιρο
Ικανοποιημένος απ’ τη συνάντηση με την ομάδα του 2004

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εποικοδομητική θεωρεί ο Γιώργος Βασιλειάδης τη συνάντηση με αντιπροσωπεία της Εθνικής ομάδας του 2004. Ποιες οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης.

Μια καλή συζήτηση με ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθέναν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε μεταξύ κυβέρνησης και αντιπροσωπείας της Εθνικής ομάδας του 2004.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, υπάρχει ικανοποίηση για την εποικοδομητική κουβέντα που έγινε με τους Βασίλη Τσιάρτα, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Άγγελο Μπασινά και Τάκη Φύσσα.

Όπως διαρρέεται από το υπουργείο, ο κ. Βασιλειάδης αναμένει κάποιες διευκρινίσεις από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ενώ άπαντες περιμένουν να εφαρμοστούν τα μέτρα που είχαν αποφασιστεί στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό την προηγούμενη βδομάδα, καθώς και να αυστηροποιηθούν οι ποινές στους παράγοντες.

Στις τάξεις της κυβέρνησης τονίζουν πως θέλουν να μπει μια τάξη στα του ποδοσφαίρου, προκειμένου να δοθεί η απαιτούμενη έμφαση και στις υπόλοιπες ομοσπονδίες. «Το Υφυπουργείο αθλητισμού τείνει να γίνει Υφυπουργείο ποδοσφαίρου», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News