default-image

Ετοιμάζεται να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ ο Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο
Ετοιμάζεται να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ ο Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντά σε ακόμη ένα ρεκόρ βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν ο Πορτογάλος σκοράρει δύο φορές απέναντι στην Ατλέτικο, το Σάββατο (19/11 21:45), θα "πιάσει" τον Αλφρέδο Ντι Στέφανο στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ στα ντέρμπι της Μαδρίτης.

Για την ακρίβεια, ο Ντι Στέφανο βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας 17 τέρματα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον ακολουθεί με 15 και επιθυμεί να τον ισοφαρίσει το προσεχές Σάββατο (19/11).

Μάλιστα όπως τονίζει το sport24 , ο 31 ετών επιθετικός έχει βρει δίχτυα οκτώ φορές σε παιχνίδια πρωταθλήματος. Σημείο αναφοράς είναι το χατ - τρικ που πέτυχε στην εκτός έδρας νίκη της Ρεάλ τη σεζόν 2011/12 (4-1). Επιπλέον, έχει σημειώσει έξι τέρματα σε επτά αναμετρήσεις για το Copa Del Rey και ένα τέρμα στο Champions League (σ.σ. έβαλε το τέταρτο γκολ της "Βασίλισσας" στον τελικό του 2014).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρονάλντο έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα στους αγώνες κόντρα στην Ατλέτικο, μιας και η τελευταία φορά που πανηγύρισε απέναντι στους "ροχιμπλάνκος" ήταν στις 15 Ιανουαρίου 2015, σε αναμέτρηση για το Copa Del Rey (2-2). Από τότε ακολούθησαν έξι αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις), δίχως γκολ για τον ίδιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News