default-image

Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Γιαννακουδάκης

Αθλητισμός
Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Γιαννακουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν από ένα περίπου μήνα στο «Βουζουνεράκειο» της Ιεράπετρας έγινε ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι προς τιμήν  του παλιού παίκτη, προπονητή, διοικητικού  παράγοντα του ΟΦ Ιεράπετρας αλλά και άλλων ομάδων της πόλης του αλλά και της Σητείας, του Ανδρέα Γιαννακουδάκη σε μία προσπάθεια να στηριχθεί οικονομικά εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Διεθνείς πρώην ποδοσφαιριστές όπως οι Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κυριάκος, Χανιωτάκης, Γεωργέας, Ζελενίτσας, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ αλλά και προπονητής του για ένα διάστημα Νίκος Γκουλής, ο Γιάννης Χατζηνικολάου αλλά και η μεγάλη του αδυναμία, ο Νίκος Νιόπλιας βρέθηκαν εκεί για να τον στηρίξουν.

 >> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗ

"Τους ευχαριστώ, τους ευχαριστώ όλους! Μου δίνουν χαρά και δύναμη. Όλος ο κόσμος που ήρθε αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές που θαύμαζα και θαυμάζω. Είχα πρότυπο τον Νιόπλια και χαίρομαι τόσο που ήρθε να παίξει αλλά τους ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά", είχε πει τότε ο Ανδρέας Γιαννακουδάκης, συμπληρώνοντας:  "Όταν έπαιζα και έμπαινα στο γήπεδο, ήθελα πάντα να κερδίζω! Το ίδιο και τώρα! Θέλω να κερδίσω τον αγώνα της ζωής και πιστεύω πως θα τα καταφέρω".

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗ

Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα  που έδινε τα τελευταία χρόνια  και χθες το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

H κηδεία του θα γίνει στις 3:00 το μεσημέρι της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αφέντη Χριστού στην Ιεράπετρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News