default-image

Ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα

Αθλητισμός
Ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι  για 11η  φορά στην ιστορία τους σε διεθνείς διοργανώσεις, απόψε (21:15, Novasports 2) στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

 Και παρότι το ματς δεν είναι καθοριστικό, κανείς δεν αμφιβάλλει πως έρχεται σε μια κομβική στιγμή για τις δύο ομάδες που θέλουν να μείνουν σε τροχιά οκτάδας έχοντας ως απολογισμό και οι δύο τέσσερις νίκες και τρεις ήττες.

Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο αφού από νωρίς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα καθίσει στον πάγκο για το πρώτο του ντέρμπι «αιωνίων. Ο Καταλανός τεχνικός είδε πέραν του Μάικ Τζέιμς να τίθεται νοκ άουτ και ο Τζέιμς Γκιστ, τη στιγμή που η ομάδα του έχει να διαχειριστεί και την επιπλέον κούραση του ταξιδιού της επιστροφής από τη Μαδρίτη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την άλλη είχε μεγαλύτερη ευχέρεια ξεκούρασης των παικτών του σε ματς που έγινε επί ελληνικού εδάφους, αλλά έχει κι αυτός την απουσία του Δημήτρη Αγραβάνη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πουκλ, Λοτερμόζερ και Χιμένεθ, που είχαν προκαλέσει παράπονα στους «αιώνιους» σε φετινά παιχνίδια για την Ευρωλίγκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News