Αθλητισμός

Σοκ στον Παναθηναϊκό με τη διάγνωση για Γκιστ

Σοβαρός αποδείχτηκε τελικά ο τραυματισμός του Τζέιμς Γκιστ καθώς, όπως φάνηκε από τη μαγνητική, υπέστη «απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού», όπως αναφέρει το ιατρικό πόρισμα.

Σε απλή μετάφραση σημαίνει ότι αποκολλήθηκε ο μυς από τη θέση του κι έτσι ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα πόσο θα είναι αυτό.

Το ιατρικό τιμ του τριφυλλιού έχει «πέσει» πάνω του και το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί αν ο παίκτης θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ή αν θα πάνε συντηρητικά με αγωγή.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Τζέιμς Γκιστ σήμερα (17/11) το απόγευμα, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods από τη Μαδρίτη. Σύμφωνα με το αποτέλεσμά της το ιατρικό επιτελείο της ομάδας διέγνωσε πως έχει υποστεί απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή αν θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, συνεπώς δεν μπορεί να εκτιμηθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Το ιατρικό επιτελείο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή του στα παρκέ».

Σχόλια