default-image

Έκρηξη σε εταιρεία του Κουτσοκούμνη στην Κύπρο

Ποδόσφαιρο
Έκρηξη σε εταιρεία του Κουτσοκούμνη στην Κύπρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη, έξω από το κτίριο της ασφαλιστικής εταιρείας του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στη Λεμεσό της Κύπρου, σημειώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες επρόκειτο για αυτοσχέδια βόμβα υψηλής ισχύος και είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του κτιρίου.

Το cyprustimes αναφέρει πως η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα και ένα από αυτά είναι η βόμβα να σχετίζεται με το ποδόσφαιρο λόγω της ενασχόλησης του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που τα γραφεία της εταιρείας γίνονται στόχος βομβιστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βομβιστές έδρασαν στις 2:30 τα ξημερώματα τοποθετώντας αυτοσχέδια βόμβα υψηλής ισχύος στη βάση της γυάλινης εισόδου του κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Ομήρου στη Λεμεσό, προκαλώντας ζημιές στην είσοδο.

«Όταν κάνεις τομές... ενίοτε θα πρέπει να πληρώνεις και το τίμημα. Όταν κάνεις τομές... ξαφνικά ο δρόμος γίνεται μοναχικός. Συνεχίζουμε. Η εβδομάδα τελειώνει καλά. Καλημέρα σας φίλες και φίλοι... εύχομαι μια ασφαλισμένη Πέμπτη», ήταν το μήνυμα του επιτετραμμένου της FIFA στο Facebook.

Πηγή: www.sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News