Αθλητισμός

Συνάντηση της Εθνικής του 2004 με τον κ. Βασιλειάδη

Αντιπροσωπία της Εθνικής ομάδας του 2004 βρέθηκε σήμερα το βράδυ στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη για να συζητήσουν τις εξελίξεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Άγγελος Μπασινάς ήταν αυτός που μίλησε στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη της συνάντησης  τονίζοντας ότι δεν αρέσει σε κανένα αυτή η κατάσταση, ενώ προανήγγειλε συνάντηση και με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.

"Είμαστε εδώ ως εκπρόσωποι της ομάδας του 2004, εκπροσωπούμε και τους 23 ποδοσφαιριστές. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας για τις απόψεις μας. Μας κάλεσε ο κύριος υπουργός να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο. Μιλήσαμε, είπαμε κάποια πράγματα. Βλέποντας και κάνοντας. Ακόμα δεν έχουμε να πούμε κάποια πράγματα. Ούτε έχουμε καταθέσει κάτι, ούτε μας έχει καταθέσει κάτι", ανέφερε αρχικά ο πρώην αρχηγός της Εθνικής.

Για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα: "Το πιο πιθανό είναι αν γίνει την Παρασκευή, 2 η ώρα απ' ότι ξέρω. Νομίζω αύριο θα είμαστε σίγουροι να σας το πούμε και αυτό".

Για το τι ειπώθηκε στη συζήτηση: "Κάναμε μια συζήτηση γενικώς για το ποδόσφαιρο και όπως ξαναείπα, βλέποντας και κάνοντας. Δεν έχουμε πει κάτι για να μπορέσουμε να σας ανακοινώσουμε κάτι. Μια συζήτηση ήταν, το πώς βλέπουμε το ποδόσφαιρο".

Για τις απόψεις που έχει η πλευρά των ποδοσφαιριστών: "Αυτή την στιγμή και οι 23 είμαστε εκτός ποδοσφαίρου απ' όσο ξέρετε. Οπότε το πώς βλέπουμε εμείς το ποδόσφαιρο είναι ότι το βλέπουμε σαν φίλαθλοι. Δεν νομίζω να αρέσει σε κανέναν αυτή η κατάσταση. Νομίζω ότι το όλο πράγμα θέλει πολύ δουλειά. Μην προτρέχουμε σε τίποτα. Ανταλλάξαμε απόψεις, αυτό ήταν όλο".

Σχόλια