default-image

Ελληνικό ποδόσφαιρο με... αγνώστους "χ" και "ψ"!

Ποδόσφαιρο
Ελληνικό ποδόσφαιρο με... αγνώστους "χ" και "ψ"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν χάσει την όποια επαφή με την κανονικότητα και τη λογική περί την ΕΠΟ και προσπαθούν να συνεννοηθούν μέσα από τη γλώσσα της νοηματικής και των αλγορίθμων. Με άγνωστους "Χ" και "Ψ"... Κλασικό δείγμα η παράθεση των δηλώσεων Κουτσοκούμνη, που υποδηλώνει το μέγα χάος μεταξύ των "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ας το κρατήσουμε, ως δείγμα παραλογισμού μιας εποχής, για τις επόμενες γενεές:

«Πριν βγω από την αίθουσα της ΠΔΕ πήρα μηνύματα ότι ο Χ δε θα παρευρεθεί μαζί με τον Ζ και ότι ο Υ θα κάνει ό,τι κάνει ο Χ και ότι ο Ζ είναι τσαντισμένος με τον Υ, που κάνει ό,τι κάνει και ο Χ, και ότι ο Ω δεν έχει πρόβλημα αλλά... Τα παιδία παίζει... και μετά βγάλε εσύ τα κάστανα από τη φωτιά».

Χαίρεσαι να ακούς τον Δημήτρη Παπαματθαιάκη να μιλάει για ποδόσφαιρο... Ο οποίος, παρακολουθώντας το θέατρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής σκηνής, είπε χθες στο Ράδιο 9,84 πως «οι δικοί μας μεγάλοι θα έπρεπε να κοιτάξουν προς την Αργεντινή. Εκεί κάθισαν όλοι σε ένα τραπέζι με σοβαρή διάθεση να αποκαταστήσουν τις εκτροπές που τους έφεραν σε ποδοσφαιρικό μνημόνιο και βρήκαν λύσεις. Τώρα χαίρεσαι να βλέπεις το πρωτάθλημα αυτής της υπερέχουσας ποδοσφαιρικής χώρας, μετά την επιτροπεία του πέρασε και εκείνη»!

Σημασία έχει και η άλλη τοποθέτηση Κουτσοκούμνη, θα λέγαμε άκρως ουσιώδης. «Οι δίκες είναι θέμα Πολιτείας. Οι εκλογές είναι θέμα Πολιτείας και κατάργησης του νόμου που επεμβαίνει στον τρόπο εκλογής. Τι άλλο;;; Κοιτάξτε να αποδίδετε ευθύνες εκεί που ανήκουν. Καλημέρα σας»!

Κελαηδάει... αλλιώς τελευταία ο Κύπριος! Έκοψε και τα "μωράκια" από τις αναρτήσεις του. Σοβαρεύει το πράγμα... Ιδού και αυτό το ρηθέν του: «Αν θέλουν λύσεις στην Ελλάδα... υπάρχουν. Δε με έπεισαν ότι θέλουν».

Λάθος και τα δύο νούμερα που ειπώθηκαν στη "Μικτή Ζώνη" για το ποσόν που κατήγγειλε ο κ. Βούρβαχης ότι δόθηκαν για την άλωση της ΕΠΣ Χανίων. Ούτε 740.000 ευρώ που έλεγε ο κ. Τζώρτζογλου, ούτε 748.000. Το ποσόν κατά Βούρβαρχη ήταν 784.000 ευρώ! Ήταν όμως εντυπωσιακό το επιχείρημα του προέδρου της ΕΠΣΗ. «Φανταστείτε για να βγει σε αυτό το ύψος το ποσόν για μια Ένωση όπως τα Χανιά, πόσα πρόφεραν οι άλλοι, για να ανεβεί τόσο»!

Είχαμε γράψει ότι επρόκειτο να γίνει προσφυγή από Ενώσεις κατά της τροπολογίας Κοντονή που έστρωσε το δρόμο στο διορισμό διοίκησης από FIFA και UEFA. "Ψήνεται" ολοταχώς, μετά και την όρεξη που τους άνοιξε ο Τάκης Μπαλτάκος!

Μαύρος χαμός που είπε ο Τζώρτζογλου ή μαύρη τρύπα που είπε ο Λουτσέτης στη Μικτή Ζώνη... Και μαύρος χαμός και μαύρη τρύπα!

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News