default-image

O Παπαματθαιάκης, το φαβορί και η κριτική...

Αθλητισμός
O Παπαματθαιάκης, το φαβορί και η κριτική...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σχόλιο του Μανόλη Παπαματθαικάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την απόφαση της ΠΔΕ της ΕΠΟ να συμπαρασύρει σε λουκέτο και τη Γ' Eθνική, έτυχε μεγάλης υποδοχής στον πανελλήνιο Τύπο, λόγω της καυτής αλήθειας που περιελάμβανε, αλλά και για τον παραστατικό τρόπο έκφρασης. «Συγχαρητήρια για την απόφασή σας», τους έγραφε!

Μιλώντας χθες στο Ράδιο 9,84, ο προπονητής του Πανθηραϊκού αναφέρθηκε στα όσα βλέπει ως τώρα στο πρωτάθλημα, χρίζοντας μέγα φαβορί τον Ερμή Ζωνιανών! «Τα έχει όλα: καλούς παίκτες που ξέρουν καλά την κατηγορία, εξαιρετικό κλίμα, καλό προπονητή και σπουδαίο πρόεδρο, τον Γιάννη Κάββαλο. Το κρίσιμο σημείο θα είναι οι τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου, όπου έχει ντέρμπι και κλείνει με ρεπό. Αν το ξεπεράσει...».

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης θεωρεί ότι για τον τίτλο στα φαβορί περιλαμβάνονται ο Εργοτέλης (ομάδα κλάσης, αλλά αντιμετωπίζει την πίεση που είχε πέρυσι ο ΟΦΗ) και ο Ιωνικός. «Θα υπάρξει και μια ακόμη ομάδα που θα ξεπεταχτεί στην πορεία». Ασφαλώς θεωρεί τη δική του ομάδα. «Μας έχει παρασύρει λίγο κάτω το πρόγραμμα, συν κάποιες απουσίες. Είμαστε όμως η μοναδική ομάδα που έχουμε δώσει μόνο δύο παιχνίδια στην έδρα μας και τα άλλα πέντε εκτός έδρας. Αυτά θα αντιστραφούν, γιατί έχουμε καλή ομάδα».

Για τον κρητικό τεχνικό η διακοπή του πρωταθλήματος είναι αρνητική, αφού στρέφεται κατά των ομάδων ενός πρωταθλήματος που δεν έχει στήριξη από πουθενά, αλλά επαφίεται στην προσφορά των παραγόντων. «Αν υπήρχε η στοιχειώδης σκέψη από αυτούς που αποφασίζουν, είχαν την υποχρέωση να σκεφτούν σε ένα πρωτάθλημα που δεν επιχορηγείται από πουθενά και όλα τα έξοδα για τη λειτουργία μιας ομάδας καλύπτονται αποκλειστικά από παράγοντες, που πραγματικά χάνουν τον ύπνο τους για να τα καταφέρουν, ότι μόνο προβλήματα δημιουργεί και ειδικά στις ομάδες των νησιών... Ομάδες που για να στελεχώσουν τα ρόστερ τους στοιχειωδώς φέρνουν ποδοσφαιριστές απ' όλη την Ελλάδα, προπονητές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές. Τι σημαίνει αυτό; Είκοσι μηνιαία ενοίκια, 20x2=40 φαγητά ημερησίως, συν όλα τα υπόλοιπα...».

Τα είπε χοντρά ο Παπαματαθαιάκης, αλλά σιγά μην ιδρώσει το αφτί του κάθε Κοντονή και Βασιλειάδη ή του κάθε Δρόσου, Ιάκωβου και σία...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News