Αθλητισμός

Η Αργεντινή κέρδισε αλλά ο Μέσι άρχισε "εμπάργκο"

Η Αργεντινή κέρδισε 3-0 την Κολομβία, ο Μέσι πέτυχε εκπληκτικό γκολ και μετά αυτός και οι συμπαίκτες του (26 συνολικά παίκτες) πήγαν στη συνέντευξη Τύπου...

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε τον λόγο για να ανακοινώσει την απόφαση των παικτών να διακόψουν κάθε επαφή με τα Μέσα της Αργεντινής.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης της Εθνικής Αργεντινής είπε το εξής: “Λάβαμε την απόφαση να μην μιλήσουμε ξανά στον Τύπο. Οι κατηγορίες είναι πολύ σοβαρές. Αν δεν το κόψουμε σήμερα, δεν θα το κόψουμε ποτέ. Δεν θα συνεχίσουν να μας σκοτώνουν. Λυπούμαστε πολύ, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν είναι η πρώτη φορά που λένε τέτοια πράγματα για τον Πότσο Λαβέτσι και δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε”.

Αφορμή για την απόφαση των παικτών της Εθνικής Αργεντινής αποτέλεσε ανάρτηση στο Twitter ενός δημοσιογράφου του RadioMitre. Συγκεκριμένα, ο Γκαμπριέλ Ανέλο έγραψε πως “ο Λαβέτσι μένει εκτός (σ.σ. από το ματς με την Κολομβία) γιατί κάπνισε ένα τσιγάρο μαριχουάνας”. Σε νέα ανάρτησή του, ο δημοσιογράφος υποστήριξε πως “ο Λαβέτσι καπνίζει το δεύτερο τσιγάρο”.

Όπως έγινε γνωστό, ο Λαβέτσι θα κινηθεί νομικά εναντίον του συγκεκριμένου δημοσιογράφου.

Σχόλια