default-image

Κινδυνεύει να...πάει μισή η ΑΕΚ στη Λεωφόρο

Ποδόσφαιρο
Κινδυνεύει να...πάει μισή η ΑΕΚ στη Λεωφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι μόνο το ηθικό ζήτημα που εγείρεται (με την απόπειρα να ξεκινήσουν άρον-άρον τα παιχνίδια σαν να μην προηγήθηκε ποτέ ο εμπρησμός στο σπίτι του Μπίκα) στην «Ένωση» έχουν και αγωνιστικούς λόγους να μην επιθυμούν την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις αυτό το Σαβ/κο.

Όπως ήταν εύλογο μετά τις εξαγγελίες για διακοπή τουλάχιστον δυο εβδομάδων (συνυπολογίζοντας το παιχνίδι της Εθνικής), ο Ζοσέ Μοράις δούλεψε με τη λογική μίνι προετοιμασίας το τελευταίο διάστημα. Κάτι που σήμαινε εντατικές προπονήσεις και είχε ως αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, νέες απώλειες λόγω τραυματισμών.

Δεδομένα λοιπόν βρίσκονται εκτός πλάνων οι Χριστοδουλόπουλος-Τσιγκρίνσκι (που έχουν τεθεί νοκ-άουτ για έναν μήνα και 20 μέρες αντίστοιχα). Το ίδιο ισχύει για τον Βάργκας, που θα υποβληθεί σήμερα σε απεικονιστικό έλεγχο, με την ελπίδα να πρόκειται όντως για κάκωση στον δικέφαλο μηριαίο και όχι για νέα θλάση.

Την ίδια ώρα αμφίβολος θεωρείται ο Μπακασέτας (που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον έθεσαν εκτός του αγώνα της Εθνικής και συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα), ενώ ακόμα και ο Ντίας ταλαιπωρείται από οσφυαλγία.

Κάτι που σημαίνει ότι εφόσον ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να πάει στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν (όπως έχει εξελιχθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο) με βαριά πόδια και κυριολεκτικά μισή ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News