Αθλητισμός

Ομιλία στον ΟΦΗ: "Αλλάξτε άμεσα την εικόνα"

Τον έντονο προβληματισμό του εξέφρασε πριν τη σημερινή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του ο ΟΦΗ, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Πολεμαρχάκης. Ζήτησε παράλληλα μεγαλύτερη σοβαρότητα ώστε να αλλάξει άμεσα η εικόνα, προσθέτοντας ότι όλοι πρέπει να λειτουργούν ως ομάδα.

«Έχουμε απαιτήσεις από εσάς. Σαν διοίκηση είμαστε απόλυτα εντάξει στις υποχρεώσεις μας απέναντι σας και θέλουμε το ίδιο από εσάς. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό που βλέπουμε μέχρι σήμερα και η εικόνα αυτή, πρέπει να αλλάξει άμεσα», υπογράμμισε αρχικά και πρόσθεσε ότι υπάρχει πίστη στις δυνατότητες των παικτών, αλλά θα πρέπει να το δείξουν στο γήπεδο: «Αδικείτε τους εαυτούς σας και την προσπάθεια που κάνουμε όλοι. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε γρήγορα αυτήν την εικόνα και πρέπει να το κάνετε και μάλιστα άμεσα».

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης είχε ακόμη, συζήτηση τόσο με το Νίκο Νιόπλια, όσο και τον Σταύρο Λαμπράκη για θέματα που αφορούν την ομάδα και τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Αμέσως μετά ακολούθησε διοικητικό συμβούλιο από την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο οποίο συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, όπως οι εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Football league, οικονομικά θέματα.

Σχόλια