default-image

Σε κατάσταση... αναμονής στην Γ' Εθνική

Ποδόσφαιρο
Σε κατάσταση... αναμονής στην Γ' Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε και στις ομάδες της Γ' Εθνικής ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση. Έτσι είναι υποχρεωμένες να βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, συνεχίζοντας παράλληλα τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια.

Ο Εργοτέλης σίγουρα δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Ηλυσιακού στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος αλλά και η νίκη γοήτρου στο φιλικό ματς με τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ, έχουν φέρει πολλά χαμόγελα στους «κιτρινόμαυρους». Άλλωστε μετά την κρίση που πέρασε η ομάδα και την αλλαγή προπονητή, όλοι ήθελαν να γίνει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα και αυτό αποδείχτηκε σε απόλυτο βαθμό. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι το καλό πρόσωπο που δείχνει ο Εργοτέλης να συνεχιστεί και στα επόμενα επίσημα παιχνίδια της ομάδας και άμεσα να επιστρέψει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ώστε να αποκτήσει ξανά θέση οδηγού στην μάχη του τίτλου.

Στον ΠΟΑ μετά την ήττα από την Τριγλία Ραφήνας, η διακοπή έκανε μάλλον καλό καθώς όταν επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, στη διάθεση του Βασίλη Κρασανάκη θα βρίσκεται και ο Μανόλης Ρουμπάκης, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό το προηγούμενο διάστημα. Ο "Ρούμπι" αγωνίστηκε μάλιστα και χθες στο οικογενειακό δίτερμα που έγινε στο Ατσαλένιο με τον Κεραυνό, ενώ αύριο οι "πράσινοι" θα πάνε στο ΒΑΚ για να δώσουν φιλικό με τον ΟΦΗ, αναπληρώνοντας το αγωνιστικό κενό.

Ο Ερμής Ζωνιανών είχε ούτως ή άλλως ρεπό το περασμένο σαββατοκύριακο και προγραμματιζόταν να δοθούν οι απαραίτητες ανάσες στην ομάδα. Άλλωστε πίεση δεν υπάρχει, αφού η παραμονή της ομάδας στην κορυφή έχει φέρει καλή ψυχολογία και χαμόγελα στην ομάδα του Ρεθύμνου. Είναι πολύ πιθανό πάντως τις επόμενες ημέρες γίνει και κάποιο φιλικό παιχνίδι, ωστόσο ο Γιώργος Πετράκης δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Σεχολάρι, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Όσον αφορά το ΙΝΚΑ Χανίων, η νίκη στην τελευταία αγωνιστική με την Κηφισιά ήταν «βάλσαμο», καθώς ουσιαστικά αγνοούσαν από την πρεμιέρα το νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ η διακοπή αναπληρώθηκε με φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Κισσαμικό, με την ομάδα της Κισσάμου να επικρατεί με 3-2.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News