Αθλητισμός

Σκληραίνουν τη στάση τους στον ΟΦΗ!

Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το φιλικό με τον Εργοτέλη, που ήταν ένα "γερό ταρακούνημα", έχουν δημιουργήσει αρκετές σκέψεις για τη διοίκηση του ΟΦΗ. Δεν είναι η έκταση του αποτελέσματος, αλλά η εικόνα που προκάλεσε εκ νέου προβληματισμό, για το πώς προσεγγίζουν κάποιοι τις υποχρεώσεις τους.

Στην ομάδα του Ηρακλείου θέλουν να λειτουργούν με ψυχραιμία και μέσα από συγκεκριμένα κριτήρια, που μπορεί να παρέχουν ασφάλεια στο μέτρο του δυνατού, σε ό,τι αφορά την ορθότητα των αποφάσεων.

Παρά τον προβληματισμό, θεωρούν ότι ο χρόνος είναι "σύμμαχος" και πως η "αλλαγή πλεύσης" μπορεί να γίνει μέσα από μια προσεκτική διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Πολεμαρχάκης, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από όσα είδε στο φιλικό του Σαββάτου. Η διοίκηση πάει για αλλαγή... ρότας σε ό,τι αφορά τα "εσωτερικά θέματα" και πλέον θα υπάρχει μεγαλύτερη αυστηρότητα σε όλους τους τομείς.

Σήμερα το απόγευμα υπάρχει η καθιερωμένη συνεδρίαση της Τρίτης για το Δ.Σ. της ΠΑΕ, που δεν έχει έκτακτο χαρακτήρα, αλλά τα παραπάνω ζητήματα θα συζητηθούν εκτενώς. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να προηγηθεί ομιλία του προέδρου στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όπως γίνεται αντιληπτό το ύφος καθορίζεται από το κλίμα των τελευταίων ημερών.

Στον ΟΦΗ θεωρούν ότι στο άμεσο μέλλον δε θα υπάρχει περιθώριο για δεύτερες ευκαιρίες για ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ικανοποιήσει ως τώρα. Βέβαια, αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι μέχρι τον Ιανουάριο δε θα παιχτούν πολλές αγωνιστικές λόγω της νέας... απραξίας.

Προσθέτουν, πάντως, ότι είναι στο... χέρι τους να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, με βάση τον πρωταγωνιστικό στόχο της ομάδας. Από την άλλη, ο κύριος "όγκος" του πρωταθλήματος θα πάει για μετά τον Ιανουάριο, και αυτό επιτρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο. Το σίγουρο είναι ότι ήδη συζητούνται τα επόμενα... βήματα, που για ορισμένους θα περιλαμβάνουν και εκπλήξεις.

Φιλικό αύριο με ΠΟΑ

Στο μεταξύ, το γεγονός ότι παρατείνεται το αγωνιστικό... κενό οδηγεί σε νέες φιλικές αναμετρήσεις. Αύριο στις 3:30 μετά το μεσημέρι ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον ΠΟΑ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ενώ αναζητείται αντίπαλος και για το σαββατοκύριακο. Μάλιστα, η αρχική σκέψη είναι να γίνει ένα ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας, μία εβδομάδα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

Σχόλια