Αθλητισμός

Αναβολή αγώνων και φιλικό για Μικτή Νέων ΕΠΣΗ

Στασιμότητα επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όλοι βρίσκονται εν αναμονή εξελίξεων. Η αναστολή των εθνικών πρωταθλημάτων βρίσκεται σε ισχύ και αυτό επηρεάζει και τους αγώνες των Μικτών Ομάδων.

Επίσημη ενημέρωση προς τις ΕΠΣ δεν υπήρξε, όμως από τη στιγμή που και το ενωσιακό είναι εθνικό πρωτάθλημα, συμπεριλαμβάνονται στις διοργανώσεις που έχουν διακοπεί προσωρινά. Έτσι δεν θα γίνουν αύριο τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής και η αποστολή των Μικτών ΕΠΣΗ στα Χανιά αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας. Ωστόσο σήμερα ο ενωσιακός προπονητής της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ κ. Δημήτρης Τριβιζαδάκης προγραμμάτισε φιλικό παιχνίδι (αντί προπόνησης) με τον Ολυμπιακό Μαλεβιζίου, το οποίο θα γίνει στις 15:00 στο γήπεδο του Αλμυρού.

Οι παίκτες που καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο είναι οι εξής: Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Κουρίνος, Τζωρτζάκης, Κουγιουμουτζής, Ζερβάκης (ΟΦΗ '94), Μακρυγιαννάκης (Κεραυνός), Γκογκόσης (Ερμής), Χαϊντίνι, Αλεξάκης, Παπαδάκης, Σταματάκης, Στεφανάκης (Κανάρια), Σηφάκης, Ψαράς, Χιώτης (Δόξα), Κεφαλογιάννης (Ολυμπιακός), Κοιλάδης, Αρχοντάκης (Νέοι Αλμυρού), Μυλωνάκης (ΠΟΗ), Κλίνης (Νέοι Μινωικής), Μπορμπουδάκης (Νέοι Ηροδότου).

Όσον αφορά την Μικτή Παίδων, πραγματοποίησε χθες προπόνηση στο γήπεδο του Αλμυρού. Στην διάθεση του Γιάννη Μπασκάκη ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχε προσκαλέσει και συγκεκριμένα οι: Κουτεντάκης, Τσαμπουράκης, Καφούσης, Σμπώκος, Σημαιάκης, Γαρεφαλάκης (ΟΦΗ), Ματαλλιωτάκης, Χαλκιαδάκης, Ψιμόπουλος, Καρδουλάκης, Τσαμαντιώτης (Εργοτέλης), Ζηδιανάκης, Μακατουνάκης, Λιανέρης, Ανδρουλάκης (Λίντο), Γωνιωτάκης, Βασιλάκης (ΠΟΑ), Μακρυδάκης (ΑΟΤ).

Σχόλια