Αθλητισμός

Ναυαγεί η συνάντηση των "μεγάλων"

Προς ναυάγιο οδηγείται και η νέα προσπάθεια για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ.

Η ΕΠΟ έκανε προσπάθεια για να συναντηθεί με Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη αλά τελικά δεν εξασφαλίστηκε η παρουσία όλων. Κάποιοι λένε πως αν η πρόσκληση δεν είχε έρθει από τον επιτετραμμένο της FIFA, αλλά από την ίδια την παγκόσμια ομοσπονδία, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και να υπήρξε ανταπόκριση.

Για την ώρα, ο Κύπριος παράγοντας θα παραμείνει στην πατρίδα του και έχει ρίξει όλο το βάρος στην ανεύρεση του προσώπου που θα ηγηθεί της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και των ατόμων που θα τον πλαισιώσουν. Πρώτη του επιλογή είναι ο Σταύρος Τριτσώνης και εφόσον συμφωνήσει τότε θα τεθεί προς επικύρωση στη συνεδρίαση του ΔΣ της Επιτροπής Εξομάλυνσης την Πέμπτη. Πάντως ο κανονισμός αναφέρει πως ο αρχιδιαιτητής θα πρέπει να έχει συμπληρώσει ένα χρόνο από την αποχώρησή του από τα γήπεδα και ο Τριτσώνης δεν έχει συμπληρώσει το απαιτούμενο διάστημα.

Όσο για το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα; Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα υπάρξει δράση αυτό το Σαββατοκύριακο και το πιθανότερο είναι να αρχίσει ξανά στις 26-27 Νοεμβρίου με τους αγώνες της ενδέκατης (κι όχι της δέκατης) αγωνιστικής. Στον αέρα είναι και η επανέναρξη της Football League, που ήδη άρχισε πολύ καθυστερημένα.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Σχόλια