default-image

Δεν ήθελαν φωτογράφιση οι διεθνείς του 2004 με τον πρωθυπουργό

Αθλητισμός
Δεν ήθελαν φωτογράφιση οι διεθνείς του 2004 με τον πρωθυπουργό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άρνηση του Ντέμη Νικολαΐδη να παραστεί στη συζήτηση των διεθνών του 2004 με τον Αλέξη Τσίπρα δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό που σημάδεψε τη συγκεκριμένη συνάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες προέκυψε ακόμα μία άρνηση που μπορεί να θεωρηθεί ότι δημιουργεί «διπλωματικό ζήτημα»: η ομάδα του 2004 αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον πρωθυπουργό της χώρας κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στη σουίτα του «Γ. Καραϊσκάκης»!

Λίγο μετά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στον χώρο από όπου παρακολουθούσαν οι «χρυσοί» διεθνείς το ματς της Εθνικής με τη Βοσνία, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΕΠΟ που συνόδευε την πρωθυπουργική παρέα ζήτησε από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να βγάλουν όλοι μαζί μία αναμνηστική φωτογραφία. Ενσταντανέ που προφανώς στη συνέχεια θα μοιραζόταν στα ΜΜΕ…

Όμως, οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, είπαν «όχι» στην πρόταση για μία πόζα συντροφιά με τον Έλληνα πρωθυπουργό! Απάντηση που, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε αμήχανα χαμόγελα στους παριστάμενους.

Συνέχεια στο θέμα δεν δόθηκε, ωστόσο δεν συμβαίνει συχνά να αρνείται κάποιος ένα «κλικ» με πρωθυπουργό…

Προφανώς οι διεθνείς του 2004 έκριναν ότι δεν υπήρχε λόγος να συμμετέχουν σε παράτες, αφού η φωτογραφία πιθανότατα θα χρησιμοποιούνταν εκ των υστέρων για επικοινωνιακούς σκοπούς. Και η επιθυμία τους είναι να προκύπτει και ουσία μέσα από τέτοιες επαφές και όχι μόνον επιδείξεις δημοσίων σχέσεων.

Στη σουίτα, πλην του Νικολαΐδη που αποχώρησε αμέσως μετά την εμφάνιση Τσίπρα, ήταν οι Νικοπολίδης, Μπασινάς, Τσάρτας, Καραγκούνης, Φύσσας, Δέλλας, Νταμπίζας, Δ. Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος και Λάκης.

Ως γνωστόν, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την επιθυμία του να τους συναντήσει από κοντά μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να ακούσει τις απόψεις τους για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αλλά, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, οι διεθνείς του 2004 εκφράζουν επιφυλάξεις για το αντικείμενο ενός τέτοιου ραντεβού και θέλουν να υπάρξει σαφής ατζέντα πριν κανονιστεί κάτι τέτοιο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News