default-image

Χαμηλούς τόνους στον μπασκετικό ΟΦΗ (video)

Μπάσκετ
Χαμηλούς τόνους στον μπασκετικό ΟΦΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ πέτυχε την Κυριακή το βράδυ την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής επικρατώντας με 80-73 του Έσπερου Λαμίας, όμως ο Γιάννης Κόκκινος κράτησε χαμηλά τους τόνους επισημαίνοντας ότι για την ομάδα του στόχος είναι η εύκολη παραμονή.

Όπως επισήμανε ο προπονητής του ΟΦΗ:  «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε νίκες με τέτοιες ομάδες, γιατί μας ανεβάζουν ψυχολογικά. Μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια. Στην αρχή δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, όμως καταφέραμε μέσα από την άμυνά μας να γυρίσουμε το παιχνίδι και στο τέλος η εξέλιξη ήταν ψυχοφθόρα. Είχαμε, όμως, τα ψυχικά αποθέματα να πιέσουμε περισσότερο, πήραμε επιθετικά ριμπάουντ, αλλάξαμε την τακτική μας και αυτό ήταν το "κλειδί" της νίκης. Στο τέλος είχαμε το καθαρό μυαλό. Ο ΟΦΗ είναι μια νέα ομάδα που έχει ως στόχο την παραμονή. Θέλουμε να κάνουμε βήματα αργά και όχι γρήγορα, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Θεωρώ, όμως, ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε ολοένα και καλύτεροι».

Ο προπονητής του Έσπερου Λαμίας, Γιάννης Σοφογιάννης, είπε από την πλευρά του: «Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι. Εμείς δεν έχουμε μεγάλη ιστορία ως ομάδα και είναι τιμή μας να παίζουμε απέναντι στον ΟΦΗ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αγωνιστήκαμε σε μια τόσο ωραία ατμόσφαιρα, με τον κόσμο να βοηθά την ομάδα. Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα γήπεδα. Εμείς ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι, αλλά έγιναν κάποιες αλλαγές, οι οποίες έβγαλαν εκτός ρυθμού την ομάδα. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας σε σημείο που δεν έπρεπε. Εκεί χάσαμε τον προσανατολισμό μας και το πληρώσαμε. Μας μένει η πίκρα της ήττας».

Δείτε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Έσπερο Λαμίας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News