default-image

Οι καλύτερες φάσεις από τα γήπεδα της Α1 ΕΠΣΗ (video)

Ποδόσφαιρο
Οι καλύτερες φάσεις από τα γήπεδα της Α1 ΕΠΣΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που ο Ηρόδοτος έπαιρνε τρεις ξεκούραστους βαθμούς από το παιχνίδι με τον Ρούβα, ο Γιούχτας είχε επικίνδυνη έξοδο στο Θραψανό απέναντι στον ΟΦ Αρκαλοχωρίου. Φρόντισε όμως να «καθαρίσει» εύκολα το παιχνίδι με σκορ 1-4 και να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έξι βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρου….

Η 11η αγωνιστική περιελάμβανε αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια, σε αρκετά εκ των οποίων βρέθηκε η κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV.

Στο ΠΑΝΟΜ-Ανθεστίων, ο  Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας των Μαλίων βάζοντας και τα δύο γκολ. Ο ΠΑΝΟΜ στάθηκε και τυχερός καθώς ο Ανθεστίων είχε σημαντικές φάσεις, δύο δοκάρια με τον Τρουλάκη και τον τερματοφύλακα Ζαχαριάδη να κατεβάζει τα ρολά. Ο Κοκκινάκης έκανε το 1-0 στο 4', λίγο αργότερα είχε και δοκάρι σε αντεπίθεση και κλείδωσε στο 90' τη νίκη του ΠΑΝΟΜ. Στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκαν ο Πεχυνάκης του Ανθεστίωνα και ο Τζιράκης του ΠΑΝΟΜ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Στο Ρωμανός-Μινωική, οι γηπεδούχοι πήραν νίκη-ανάσα, σε ένα ματς με ένταση και με τέσσερις κόκκινες κάρτες να βγαίνουν από το τσεπάκι του διαιτητή κ. Κουναλάκη! Στο 6' με πέναλτι που κέρδισε ο Κλίνης, ο Λέσι έκανε το 0-1, ενώ στο 15' ισοφάρισε 1-1 ο Ντίνος. Στο β' ημίχρονο οι αποβολές έπεφταν βροχή! Αρχικά είδε κόκκινη κάρτα ο Λέσι για χτύπημα στον Τραβαγιάκη στο 55'. Η φάση αυτή έφερε νεύρα και στο 59' ο Θ.Αποστολάκης της Μινωικής έκανε ένα σκληρό φάουλ και υπήρξαν διαπληκτισμοί μεταξύ των παικτών. Απευθείας κόκκινες κάρτες είδαν ο Αποστολάκης και ο αναπληρωματικός του Ρωμανού Λασιθιωτάκη ενώ βγήκαν και αρκετές κίτρινες. Ο Ρωμανός πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 74' με τον Φιράνι ενώ στο 78' ήρθε και η 4η αποβολή στο ματς με τον Χουρδάκη των γηπεδούχων. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90' ο Στεφανάκης.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις

Στο Αλμυρός-Ζαρός με δύο εύστοχα πέναλτι οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 και σκαρφάλωσαν πιο ψηλά στη βαθμολογία με την τρίτη σερί νίκη τους! Πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή κ. Λαλιώτη εξέφρασε ο Ζαρός, τόσο για τα εις βάρος του πέναλτι, όσο και για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στο α' ημίχρονο σε ανατροπή του Μεταξάκη. Σκόρερ και των δύο τερμάτων από την άσπρη βούλα ήταν ο Ανδρέας Στρατήγης. Σε σχεδόν όλο το β' μέρος ο Ζαρός έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χελά...

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (11η)

ΠΑΝΟΜ - ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ      2-0

Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ - Α.Ο.Τ.      1-1

ΜΟΙΡΕΣ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ      3-0

ΦΑΙΣΤΟΣ - Ε.Γ.Ο.Η      3-1

ΡΩΜΑΝΟΣ - ΜΙΝΩΙΚΗ      3-1

Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ      1-4

ΓΟΡΤΥΣ - ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ0-0

ΑΛΜΥΡΟΣ - ΖΑΡΟΣ      2-0

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.      3-0α.α.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΡΟΥΒΑΣ      3-0α.α.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.ΠΑΝΟΜ       22

15.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      11

17.Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      9

19.ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ      -5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (12η)

ΠΑΝΟΜ - ΜΟΙΡΕΣ            

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ      

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΦΑΙΣΤΟΣ      

Ε.Γ.Ο.Η - ΡΩΜΑΝΟΣ            

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ - ΑΛΜΥΡΟΣ      

ΜΙΝΩΙΚΗ - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ            

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ      

ΖΑΡΟΣ - ΓΟΡΤΥΣ                  

ΡΟΥΒΑΣ - Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ      

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ. - Ο.Φ.Α.            

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News