Αθλητισμός

Τύπος Βοσνίας: Περιμένουμε τους Έλληνες στην κόλαση

Για φασιστική συμπεριφορά των ελλήνων οπαδών μιλούν τα μέσα της Βοσνίας στη χθεσινή αναμέτρηση των εθνικών μας ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Μάλιστα δίνουν ραντεβού μαζί τους στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Ζένιτσα!

Η ιστοσελίδα BiHfootball αναφέρει: «Η Βοσνία έπρεπε να είχε νικήσει. Προφανώς Σέρβοι εθνικιστές ενσωματώθηκαν στην ελληνική κερκίδα. Η UEFA πρέπει να επιβάλει τιμωρίες για αυτές τις φασιστικές συμπεριφορές. Καλώς να ορίσετε στη Ζένιτσα στις 9 Ιουνίου, φασίστες».

Λιγότερο επιθετική είναι η δημοσίευση του Klix.ba, η οποία αναφέρει: «Το όμορφο γκολ του Πιάνιτς δεν ήταν αρκετό. Οι Έλληνες ισοφάρισαν στο τέλος. Προκλήσεις από τους οπαδούς των αντιπάλων με πανό για τη Σρεμπρένιτσα και αποδοκιμασίες στον εθνικό ύμνο της Βοσνίας. Τρεις Βόσνιοι χτυπήθηκαν από Έλληνες οπαδούς πριν τη σέντρα».

Μία άλλη ιστοσελίδα, η Vijesti.ba επισήμανε: «Δράμα στην Αθήνα, οι "δράκοι" έχασαν στις καθυστερήσεις μια μεγάλη νίκη».

Η Sportsport.ba γράφει: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Εξαιρετική εμφάνιση για ένα ημίχρονο από τη εθνική ομάδα, μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ μετά το πανέμορφο του Πιάνιτς, αλλά στο τέλος δέχτηκε την ισοφάριση».

Σχόλια