Αθλητισμός

Γιαννουλάκης: Βρείτε άλλους να ρίξετε

Έντονα ήταν τα παράπονα του Εργοτέλη από τη διαιτησία και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παπάγου για την 7η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Μάλιστα ο πρόεδρος του σωματείου, Βαγγέλης Γιαννουλάκης με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει τα εξής: «Για μία ακόμη φορά η ομάδα φεύγει με σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία και ηττημένη στο γήπεδο. Είμαστε η μοναδική ομάδα εκτός Αθηνών και προφανώς τα παλληκάρια της Αθήνας θα προτιμούσαν να κάνουν μία ακόμη βόλτα στην διπλή γειτονιά από το να τρέχουν με βαπόρια και αεροπλάνα στην Κρήτη.

Σκέφτονται φαίνεται ότι η Κρήτη είναι καλή μόνο για διακοπές ή για τις τουριστικές διοργανώσεις του καλοκαιριού! Ας καταλάβουν όλοι όμως ότι το παραμυθάκι τους δεν το μασάμε! Όλα τα ρετάλια  της διαιτησίας βλέπε Φάκαρος εκ Ρόδου ή τα εκκολαπτόμενα αστέρια της ελληνικής σφυρίχτρας βλέπε Καρπάνος, Κωνσταντινίδου ας βρουν άλλες πλάτες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους! Ο Εργοτέλης θα μείνει στην κατηγορία γιατί το αξίζει, βρείτε άλλους να ρίξετε! Την Κυριακή νικάμε με Τρίτωνα, αντιπάλους και τους γκρι! Ακουτέ κ. Γενικέ!».

Σχόλια