Αθλητισμός

Νίκη του ΟΦΗ μέσα στα Χανιά με 3-2 σετ

Το βόλεϊ του ΟΦΗ πέρασε αλώβητο και από την δύσκολη έδρα των Χανίων, καθώς πήρε τη νίκη με 3-2 σετ για την δεύτερη αγωνιστική της Α2 βόλεϊ.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει τελικά τη νίκη στο κρητικό ντέρμπι έχοντας στο πλευρό του και 50 φιλάθλους, που ταξίδεψαν από το Ηράκλειο, για να συμπαρασταθούν στον ΟΦΗ!

Μάλιστα το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει 40 λεπτά λόγω καπνογόνων που άναψαν πριν την έναρξη του αγώνα στην κερκίδα!

Τα Χανιά που έχουν επίσης δυνατή ομάδα, πήραν το πρώτο σετ με 25-19, ο ΟΦΗ πήρε το δεύτερο με 23-25, έχασε το τρίτο με 25-22, πήρε το τέταρτο με 23-25 και πανηγύρισε τη νίκη στο ται-μπρέικ με 15-11.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Από το τέταρτο σετ και μετά βάλαμε πάθος στο παιχνίδι μας και κερδίσαμε. Πήραμε ένα διπλό σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα και συνεχίζουμε. Έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης σαν ομάδα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους του ΟΦΗ για τη συμπαράσταση στο παιχνίδι» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και υπεύθυνος για το βόλεϊ του ΟΦΗ,  είπε ότι «πήραμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν μαζί μας για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας. Τους θέλουμε κοντά μας και στα εντός έδρας παιχνίδια»

Τα σετ: 25-19, 23-25, 25-22, 23-25, 11-15

Σχόλια