default-image

Επανίδρυση και νέο Δ.Σ. για τον ΟΦΑΜ

Ποδόσφαιρο
Επανίδρυση και νέο Δ.Σ. για τον ΟΦΑΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ιστορικό σωματείο της Αγίας Μαρίνας Τσαλικάκι, ο ΟΦΑΜ, επανιδρύεται και θα επιτελέσει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στα γήπεδα αλλά και με κοινωνικές δράσεις.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του σωματείου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας, με σκοπό την ανάδειξη νέας διοίκησης αλλά και να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον.

Το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου Παπαδομανωλάκης Μανώλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μαλεβιζίου Λιαδάκης Τάσος, μέλη του Συλλόγου Γυναικών ''Μαλβαζία'' αλλά και πολλοί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Η διαδικασία μάλιστα είχε και συγκίνηση λόγω της παρουσίας ενός από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, του κ. Γιάννη Κατζουράκη.

Από τη Γενική Συνέλευση εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ. του ΟΦΑΜ που θα ασχοληθεί με όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και κυρίως την συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣΗ.

Το νέο Δ.Σ. του ΟΦΑΜ αποτελείται από τους: Αγιομυργιαννάκη Νικόλαο, Αεράκη Χαράλαμπο, Δακανάλη Σάββα, Επταμινητάκη Ελευθερία, Καμαρίτη Γεώργιο, Μανωλικάκη Σουζάνα, Μερονιανάκη Απόστολο, Στρατήγη Σταύρο και Τζίνα Ιωάννη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News