default-image

Κωνσταντινίδης: Έχουμε περιθώρια βελτίωσης

Μπάσκετ
Κωνσταντινίδης: Έχουμε περιθώρια βελτίωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο β' ημίχρονο έμεινε ο Τόνι Κωνσταντινίδης, ο οποίος θεωρεί ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Ο τεχνικός του Ρέθυμνο Cretan Kings τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Όσον αφορά στο παιχνίδι θεωρώ πως το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για μας από πλευράς νοοτροπίας. Είναι ξεκάθαρο ότι μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Ειδικά στο πρώτο 5λεπτο και αυτό μας στοίχισε πολύ. Για αυτό δεν είναι τυχαίο πως στην περισσότερη διάρκεια του α' μέρους τα Τρίκαλα ήταν μπροστά στο σκορ. Την ίδια ώρα θεωρώ κομβικό σημείο το ότι πήγαμε στα αποδυτήρια και ήμασταν μπροστά στο σκορ.

Στο β' ημίχρονο νομίζω ότι είχαμε μία εικόνα που όλοι θέλαμε να βλέπουμε. Για πρώτη φορά φέτος αμυντικά μείναμε κάτω από τους 60 πόντους και το γεγονός αυτό έγινε διότι σε ένα από τα τέσσερα δεκάλεπτα τα Τρίκαλα έμειναν κάτω από 10 πόντους. Αυτός είναι ένας συγκεκριμένος στόχος μας. Πήραμε ενέργεια από την άμυνα μας και αυτό μας έκανε καλύτερους επιθετικά. Θεωρώ δίκαια πήραμε τη νίκη. Το σημαντικό για μας είναι ότι συνεχίζουμε πάρα πολύ καλά. Σε 6 δύσκολα ματς έχουμε 4 νίκες και αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Βέβαια μέρα με τη μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε γιατί θεωρώ πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη».

Καστρίτης: Δίκαια το Ρέθυμνο

Ο Γιάννης Καστρίτης από την πλευρά των Τρικάλων είπε: «Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον κόουτς Κωνσταντινίδη και στην ομάδα του για την δίκαιη επικράτηση. Θα συμφωνήσω σε αρκετά από αυτά που είπε ο Σωτήρης (Μανωλόπουλος). Η ομάδα έχει δείξει σε αρκετά παιχνίδια ότι όσο αγωνιζόμαστε με τον τρόπο που πρέπει και καλό μπάσκετ αποδίδουμε και μένουμε στην διεκδίκηση της νίκης. Επίσης η αλήθεια είναι ότι τα διαστήματα αυτά είναι μικρά, φτάνουν έως τα 20 λεπτά, κάτι το οποίο δεν είναι αρκετό στο πρωτάθλημα. Κρατάμε το 1ο ημίχρονο. Δυστυχώς στο 2ο μέρος είναι σαν να υπήρξε μόνο μία ομάδα. Εμείς για κάποιο λόγο δεν παρουσιαστήκαμε καν. Με πολύ υπομονή δεν σκύβουμε το κεφάλι και πιστεύοντας πολύ στην ομάδα μας και στην δουλειά μας θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο παιχνίδι».

Κράβιτς: Ψηλά στο τέλος της χρονιάς

Από την πλευρά των παικτών του Ρεθύμνου ο Ντέγιαν Κράβιτς τόνισε: «Νομίζω ότι στο ξεκίνημα του ματς η ομάδα των Τρικάλων άρχισε πολύ σκληρά. Ήταν έτοιμη για το παιχνίδι και έβαλε πολύ μεγάλα σουτ και ιδιαίτερα τρίποντα. Στην επανάληψη έγινε ακριβώς το αντίθετο, παίξαμε πολύ σκληρή άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθούμε 17 πόντους και αυτό ουσιαστικά έκρινε και τη νίκη στο ματς. Νομίζω ότι για αυτή τη χρονιά είμαστε πολύ δυνατή ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε διάρκεια. Θεωρώ ότι είμαστε γεμάτοι με καλούς σουτέρ και πιστεύω ότι το τέλος της χρονιάς θα μας βρει ψηλά στην βαθμολογία».

 Μανωλόπουλος: Πρέπει να συνεχίσουμε

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος από την ομάδα των Τρικάλων είπε: «Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο Cretan Kings για τη δίκαιη νίκη του. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή για 20-25 λεπτά, ελέγχαμε τον ρυθμό αλλά όπως στο ματς με την Κύμη, όταν κάτι πάει να «στραβώσει» φεύγουμε από το πλάνο και προσπαθούμε να διορθώσουμε την κατάσταση ατομικά. Πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε, να ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή. Βλέπουμε ότι όταν το κάνουμε η ομάδα παίζει σωστά. Ήταν ένα ματς εκτός έδρας που θέλαμε να δούμε πράγματα. Η διαφορά μας αδικεί αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, κοιτάζοντας το επόμενο δύσκολο παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News