default-image

Πρόκριση με πεντάρα για την Εθνική Νέων

Ποδόσφαιρο
Πρόκριση με πεντάρα για την Εθνική Νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική Νέων με τους Λημνιό και Παυλίδη να πετυχαίνουν από δυο τέρματα επικράτησε 5-0 του Λουξεμβούργου, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του 6ου ομίλου στο ματς με την Αγγλία.

Πανεύκολα, όπως άλλωστε δείχνει και το τελικό 5-0, η Εθνική Νέων επικράτησε του Λουξεμβούργου στο δεύτερο ματς του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης και εξασφάλισε την πρόκριση στην Elite Round.

Πλέον και ανάλογα με το τι θα γίνει στην αναμέτρηση Ουαλία-Αγγλία η Εθνική Νέων θα διεκδικήσει και την πρώτη θέση στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στους Άγγλους.

Στο ματς με το Λουξεμβούργο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε εύκολο έργο και αυτό έγινε ακόμα ευκολότερο με το γρήγορο γκολ του Λημνιού στο 1' μετά από κόντρα που έγινε μέσα στην περιοχή και πλασέ σε κενή εστία.

Η Εθνική Νέων έκανε το 2-0 στο 14' με τον Μίγγο μετά από εκτέλεση φάουλ και κοντινή πάσα του Λημνιού, ο μέσος της Εθνικής Ελλάδος έκανε το 2-0. Ο επιθετικός του Ατρόμητου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με εύστοχο πλασέ μέσα από την περιοχή στο 21' μετά από παράλληλη μπαλιά του Σταθόπουλου.

Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παυλίδη να πετυχαίνει δυο τέρματα. Αρχικά στο 66' ο Βρουσάι έδωσε την ασίστ στον Έλληνα άσο που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει.

Το 5-0 έγινε στο 73' όταν ο Μίγγος εκτέλεσε ένα φάουλ, έχασε την μπάλα ο γκολκίπερ του Λουξεμβούργου, ο Κατράνης βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια στην γραμμή του άουτ δίπλα στο δεξί δοκάρι έκανε την πάσα προς τον Παυλίδη ο οποίος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Εθνική Ελλάδος: Σιαμπάνης (46' Καπετάνος), Πανάγου, Κατράνης, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός, Μίγγος, Σταθόπουλος (34' Μιλόγεβιτς), Βρουσάι (72' Οικονομίδης), Νικολάου, Παυλίδης.

Η Βαθμολογία

1. Ελλάδα 6 (7-0)

2. Αγγλία 3 (2-0)

3. Λουξεμβούργο 0 (0-7)

4. Ουαλία 0 (0-2)

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News