Αθλητισμός

Παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε η υπόθεση Μπίκα

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου με την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αρχιδιαιτητή Μπίκα.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προς τους αθλητικούς εισαγγελείς διενεργείται ήδη προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί η τέλεση αξιοποίνων πράξεων από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που παρότρυναν, υποκίνησαν ή ενθάρρυναν για τέτοιες ενέργειες.

Ειδικότερα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Από χτες 10/11/2016 με παραγγελία του Προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προς τους Αθλητικούς εισαγγελείς διενεργείται προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί η τέλεση αδικημάτων που προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 41στ παρ. 5 Ν. 2725/99 ως τροπ. Από έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα και τα οποία σχετίζονται άμεσα με τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του αθλητισμού".

Η έρευνα σύμφωνα με πληροφορίες θα επικεντρωθεί αρχικά σε δημοσιεύματα τα οποία εμφάνιζαν ως "έπαυλη" το εξοχικό σπίτι του αρχιδιαιτητή στην Χαλκιδική για το οποίο δημοσιεύονταν και πληροφορίες ως προς το σημείο που βρισκόταν και μάλιστα ανέφεραν το σημείο που βρισκόταν. Υπενθυμίζεται ότι ο εμπρησμός στο σπίτι του κ. Μπίκα είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί επ' αόριστον το πρωτάθλημα.

Σχόλια