default-image

Με Γαλατασαράι ο Ολυμπιακός απόψε

Αθλητισμός
Με Γαλατασαράι ο Ολυμπιακός απόψε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να κλείσει άμεσα την παρένθεση της ήττας από την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ θέλει απόψε (19:00, Novasports 2) ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ στο «Αμπντί Ιπεκτσί». Στην Κωνσταντινούπολη, όπου το 2012 έζησε την κορυφαία στιγμή της ιστορίας του κατακτώντας με επικό τρόπο τον τίτλο.

Μπορεί η κάτοχος του Eurocup να είναι η μοναδική δίχως νίκη ομάδα της Ευρωλίγκας μετά από πέντε αγωνιστικές, αυτό όμως δεν αποτελεί λόγο εφησυχασμού, αλλά περαιτέρω εγρήγορσης. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ψάχνει εναγωνίως ένα ξέσπασμα και θα επιδιώξει να το πετύχει απέναντι στους «ερυθρόλευκους» μπροστά στο κοινό της.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Βαγγέλη Μάντζαρη που ξεπέρασε την τενοντίτιδα στο γόνατο και ακολούθησε την αποστολή. Στον αντίποδα, η «Γαλατά» θα έχει μεν διαθέσιμο τον Όστιν Ντέι, ωστόσο ο πρώτος σκόρερ, δεύτερος ριμπάουντερ και κορυφαίος στην αξιολόγηση παίκτης της ομάδας προέρχεται από τραυματισμό στον αστράγαλο και θα έχει περιορισμένο ρόλο στο ματς.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα τελευταία τους φιλικά προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους, με τον Ολυμπιακό να νικά 67-61 και 89-68.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Πέρεθ (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Πέτρι Μάντιλα (Φινλανδία).

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News