default-image

Ενωτικό και οικογενειακό το κλίμα στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Ενωτικό και οικογενειακό το κλίμα στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ μπορεί να έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football league με δυο ισοπαλίες (με Κισσαμικό και Καλλονή), ωστόσο από την διοίκηση της ομάδας, υπάρχει εμπιστοσύνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, για το κρητικό συγκρότημα.

Το κλίμα στον ΟΦΗ είναι «οικογενειακό» και αυτό φάνηκε στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση της ομάδας στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, χθες  το βράδυ στη Ροδιά.

Σε ένα εξαιρετικό και «ζεστό» περιβάλλον, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, είχαν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να ξεφύγουν από το καθαρά «αγωνιστικό» κομμάτι.

Το σύνθημα στον ΟΦΗ είναι ότι «είμαστε μια οικογένεια, συνεχίζουμε ενωμένοι» όπως έγραψε και στο λογαριασμό της στο Facebook η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τον χαρακτήρα που είχε το δείπνο της Πέμπτης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, χαιρέτισε ένα προς ένα όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ είχε τη ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Νιόπλια, με τον οποίο κάθισε δίπλα-δίπλα στο τραπέζι.

Στο δείπνο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, παρέστη σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ (Πολεμαρχάκης, Oρφανάκης, Κουμαντάκης, Βάβουλας, Μυλωνάκης), ο Γεν. διευθυντής Δημ. Αποστολάκης, ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων Κώστας Ζερβάκης, ο Νίκος Ανδριαδάκης από τις δημόσιες σχέσεις, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News