Αθλητισμός

Βασιλειάδης: Αναλαμβάνει η αντιτρομοκρατική, πιθανό GREXIT

Αποφασισμένη να δώσει τέλος στην… τρομοκρατία του ποδοσφαίρου είναι η Κυβέρνηση σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.

Κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου τόνισε ότι αναλαμβάνει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ενώ έθεσε τέσσερις προϋποθέσεις προκειμένου να συνεχιστεί η αγωνιστική δράση, τονίζοντας ότι  η κυβέρνηση « έχει και τη βούληση και τον τρόπο να επιβάλλει την έξοδο των ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

«Μετά τα μαφιόζικα χτυπήματα στο χώρο του αθλητισμού έγινε σύσκεψη, υπό τον Πρωθυπουργό, των αρμόδιων υπουργών για να συζητήσουμε τα φαινόμενα αυτά στο πλαίσιο της μη αποδοχής ότι το παρακράτος είναι πιο ισχυρό από την οργανωμένη πολιτεία.

Με εντολή του Πρωθυπουργού αναλαμβάνει τις έρευνες η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, θα ελέγχονται τα κατά νόμο συστήματα ασφαλείας, κι εάν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις δεν θα ξεκινά o αγώνας, ενώ θα υπάρξει ενεργοποίηση διάταξης νόμου για αποτροπή βίας από ΜΜΕ.

Τέταρτον, η ελληνική κυβέρνηση προτείνει στην ΕΠΟ την αυστηροποίηση των ποινών. Να ενταθεί η μάχη και για να έρθει η ομαλότητα στο ποδόσφαιρο. H κυβέρνηση έχει και τη βούληση και τον τρόπο να επιβάλλει την έξοδο των ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε μαφιόζικες συμμορίες να λειτουργούν ενάντια στην οργανωμένη πολιτεία».

Σχόλια