default-image

Με Μάντζαρη για το διπλό στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Με Μάντζαρη για το διπλό στην Πόλη ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ταξίδεψε ο Ολυμπιακός για την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου αύριο στις 19:00 θα αντιμετωπίσει τη Γαλατασαράι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση κι έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι ο Γιάννη Σφαιρόπουλου τόνισε: «Πιστεύω πως τα αποτελέσματα αδικούν την Γαλατάσαραϊ. Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει πολύ γεμάτο ρόστερ. Έχει δύο, μην πω και τρεις, ταλαντούχους παίκτες σε κάθε θέση. Έχει πλούσιο ρόστερ κι έμπειρος παίκτες στην Ευρωλίγκα. Το ότι δεν έχει κάνει νίκη είναι πλασματικό και τους δίνει έξτρα κίνητρο για το παιχνίδι αυτό. Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη. Ξέρουμε πως η Γαλατάσαραϊ θα έχει την βοήθεια του κόσμου. Η έδρα της είναι πολύ σκληρή. Θα έχουμε δύσκολο έργο. Έχω ζητήσει κι έχουμε δουλέψει για να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου και πρέπει να είμαστε συνεχώς προετοιμασμένοι. Θα είναι μία δύσκολη μάχη και πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι», επισήμανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ ερωτηθείς για το «κλειδί» της νίκης είπε:

«Πιστεύω πως θα είναι το ποιος θέλει πιο πολύ τη νίκη. Οι αντίπαλοί μας έχουν παίξει τρία ματς στην έδρα τους και τα έχουν χάσει. Σίγουρα το θέλουν πολύ, αλλά σίγουρα πρέπει να δείξουμε πως το θέλουμε περισσότερο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News